Media

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Απαντά για τη δήλωσή της σχετικά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Gossip-tv Team

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου πριν λίγες μέρες είχε προκαλέσει αντιδράσεις με τις δηλώσεις της σχετικά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η Μάγκυ είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Είναι απίστευτο. Απορώ με το θράσος του. Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό, είναι αδιανόητο. Είναι δυνατόν να μην ντρέπεται ο ίδιος να πρωταγωνιστεί με αυτό το απαράδεκτο σώμα, με όλο αυτό το απαράδεκτο πακέτο»;

Σήμερα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Love It και ξεκαθάρισε τι εννοούσε: «Φυσικά και δεν έχει να κάνει με τον σωματότυπο του Στάθη, αλλά λέω, είναι δυνατόν να ντρέπεται μόνο η κοπέλα και να μην ντρέπεται και ο ίδιος; Γιατί πρέπει να νιώθει άσχημα η γυναίκα και δεν νιώθει άσχημα και ο άντρας; Φυσικά και δεν κάνω bodyshaming.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω κανένα μένος απέναντι στον Στάθη, ίσα ίσα που μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Έβλεπα την εκπομπή με χαρά, με αγάπη. Στενοχωρήθηκα που φέρθηκε έτσι. Νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει συνειδητοποιήσει αυτό που έχει κάνει και δεν θέλω να πάρω το μέρος του. Απλά, είναι τραγικό και για την κοπέλα και γι’ αυτόν»!

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη έξοδος χέρι χέρι με την γυναίκα του, μία μέρα αφού αφέθηκε ελεύθερος

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά τη νέα απολογία

Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη μία υπόθεση - Kρατούμενος για την άλλη

Παναγιωτόπουλος: Νέα μήνυση κατά του παρουσιαστή - Στον Εισαγγελέα και πάλι για να απολογηθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved