Media

Το πρωινό: Εκτός εαυτού η Σκορδά - Ζήτησε να μην προβληθεί θέμα με την κουνιάδα της Ηλιάδη

Gossip-tv Team

Χαμός στο Πρωινό!  Η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη και ζήτησε να μην προβληθεί ένα θέμα σχετικά με την Αγγελική Ηλιάδη αφήνοντας άφωνους on air τους συνεργάτες της!

Τι ακριβώς συνέβη;

Στο Πρωινό σχολίασαν τα φιλιά της τραγουδίστριας με τον Γρηγόρη στη Φάρμα που κάθε μέρα έρχονται και πιο κοντά!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Αγγελική Ηλιάδη αφού είχε ανταλλάξει καυτά φιλιά με τον Γρηγόρη, είπε «Παιδιά τι να κάνω; Αυτό ήταν αναπάντεχο»!

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει όταν ένας από τους δύο θα γίνει αρχηγός», σημείωσε ένας συμπαίκτης τους καθώς όταν γίνει αυτό θα μπορούν να μείνουν οι δυο τους στο δωμάτιο του αρχηγού.

Και η Φωτεινή Πετρογιάννη τόνισε ότι από τη στιγμή που έφυγε η Σάσα θα ορίσει αρχηγό την Αγγελική και θα έχει στο δωμάτιό της τον Γρηγόρη στη Φάρμα!

Και στη συνέχεια η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέφερε τι θα δούμε στη συνέχεια στην εκπομπή, Το πρωινό: «Η πρώην κουνιάδα της Αγγελικής είναι έξαλλη μαζί της… «Ούτε θέλω να την δω, ούτε να την ξέρω, αυτά είναι ρεζιλίκια, ρεζιλεύει το παιδί στο σχολείο»!

Και τότε η παρουσιάστρια σε έξαλλη κατάσταση, είπε: «Όχι, όχι… όχι! Δεν θα το παίξουμε, όχι! Πάμε σε άλλο θέμα…» και οι συνεργάτες της «τα έχασαν»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Η Φάρμα: Η Αγγελική Ηλιάδη τα έτσουξε! Τα καυτά φιλιά με το «ξερολούκουμο» μετά τα κρασιά

Η Φάρμα: Έξαλλος ο Κουτσαβάκης: «Της κοντής αυτής της φταίνε οι τρίχες» (Video)

Η Φάρμα: Άγριο κράξιμο στον Κουτσαβάκη! Σταμάτησε την φαρμακευτική αγωγή και τον «έθαψαν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved