Media

Δανδουλάκη για κατάθλιψη: «Μια “βουλιμία” είχα στη δουλειά και την πλήρωσα πολύ ακριβά»

Gossip-tv Team

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και υπήρξε άκρως απόκαλυπτική, καθώς μίλησε και για την κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν και το πως κατάφερε να την ξεπεράσει στο τέλος. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, με μια τεράστια πορεία στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου, καθώς και το κοινό την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Κάτια Δανδουλάκη βρίσκεται στο χώρο του θεάτρου από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 και έχει σημειώσει μια τεράστια σειρά από επιτυχίες σε θέατρο, κινηματογράφο, αλλά και τηλεόραση. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε γίνεται" και μίλησε για όλους και για όλα, ξεκινώντας πάντα δίνοντας τις θερμότρες ευχές της για το νέο έτος και το τι εκείνη περιμένει να της φέρει. Παράλληλα μίλησε και για την περίοδο όπου πέρασε κατάθλιψη, την οποία κατάφερε να ξεπεράσει, με την βοήθεια των ειδικών και την πηγαία αισιοδοξία της.

«Μια “βουλιμία” είχα στη δουλειά και την πλήρωσα και λίγο ακριβά, λιγάκι ταλαιπώρησα τον εαυτό μου αλλά χάρηκα πολλά πράγματα, έζησα πολλά. Είχα ένα ένστικτο σχετικά με την τηλεόραση. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια τηλεοπτική μου δουλειά. Στις Μέλισσες ξαναθυμηθήκαμε τι σημαίνει ομαδική δουλειά. Όλοι κουραστήκαμε αλλά ήταν και άλλοι οι ρυθμοί»

«Επειδή έχω περάσει από πολύ μεγάλες αποτυχίες, σοκ και λύπη, αυτό που με κινητοποιεί είναι η ευλογία που έχω πάρει από την πολλή αγάπη. Μόνο μια φορά χρειάστηκα βοήθεια γιατρού, όταν πέρασα κατάθλιψη. Σπάνια όταν σου δώσουν αγάπη θα γίνει κάποιος αυτοκαταστροφικός... Μόλις συντονιστώ με την ψυχή μου, ό,τι μου λέει το κάνω. Όταν φοβάμαι νιώθω ασυντόνιστη. Δεν πρέπει να φοβηθούμε το μέλλον. Ο φόβος είναι το αντίθετο από τη δημιουργία»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Κάτια Δανδουλάκη: «Πέρασα μεγάλη κρίση κατάθλιψης. Χρειάστηκα βοήθεια φαρμάκου»

Κάτια Δανδουλάκη: «Η αγάπη του κόσμου δεν με ενόχλησε ποτέ»

Άγριες Μέλισσες: Η Δανδουλάκη αποκαλύπτει: «Έφυγα νωρίτερα επειδή η Ανέτ θα είχε άλλο τέλος…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved