Άγριες Μέλισσες: Η Δανδουλάκη αποκαλύπτει: «Έφυγα νωρίτερα επειδή η Ανέτ θα είχε άλλο τέλος…»!
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Δανδουλάκη αποκαλύπτει: «Έφυγα νωρίτερα επειδή η Ανέτ θα είχε άλλο τέλος…»!

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη για τις Άγριες Μέλισσες, έκανε μία αποκάλυψη πρώτη φορά για το τέλος του ρόλου της Ανέτ, τον Μάριο Πλωρίτη καθώς και την γνώμη της για το ελληνικό metoo.

Η Κάτια Δανδουλάκη για τις Άγριες Μέλισσες, είπε ότι το αρχικό σενάριο ήθελε την Ανέτ να συνεχίζει για τρεις μήνες και στον τρίτο κύκλο της σειράς, όμως διαφώνησε με το τέλος που θα είχε η ηρωίδα.

Συγκεκριμένα είπε: «Μου έγινε μια πρόταση να είμαι στην αρχή του τρίτου κύκλου και δεν συμφωνήσαμε στον τρόπο που έβλεπε την Ανέτ για τους τρεις πρώτους μήνες και συμφωνήσαμε ότι το καλύτερο θα ήταν να φύγω στο τέλος του χρόνου εκείνου με έναν άλλον τρόπο που είναι και εξαιρετικός νομίζω, από την άλλη εκδοχή που θα έμενα άλλους τρεις μήνες και θα πήγαινε κάπου αλλού το πράγμα».

Και πρόσθεσε: «Η Ανέτ θα έφευγε με άνοια. Οπότε, επειδή είχα στήσει όλο τον ρόλο πάνω στο πνεύμα της Ανέτ και στον τρόπο διαχείρισης των πραγμάτων, θα ήταν σαν να μου έφευγε ο ρόλος μέσα από τα χέρια μου. Επειδή είχα ζήσει και την μητέρα μου 13 χρόνια, δεν έβλεπα πώς θα μπορούσα να προσφέρω κάτι σε αυτή την εκδοχή».

«Η πιο ωραία και πλήρης εποχή της ζωής μου ήταν όλα τα χρόνια που ήμουν με το Μάριο Πλωρίτη. Όταν τον έχασα, έπαθα κατάθλιψη, έχασα τον εαυτό μου», δηλώνει και αναπολεί τις όμορφες στιγμές που πέρασε μαζί του.

Για το ότι δεν έγινε μητέρα ξεκαθαρίζει πως ήταν τυχαίο και δεν ήταν απόφασή της, καθώς ο άνθρωπός της, Μάριος Πλώρης ήταν ήδη παντρεμένος. «Δεν μπορούσε να εκτεθεί ο Μάριος. Από τα 32 χρόνια που ήμασταν μαζί, τα 20 τα ζήσαμε χώρια. Τελικώς βέβαια αναλογίστηκα πως άμα ήθελα πολύ ένα παιδί θα τα είχα αψηφίσει όλα» αναφέρει, με ένα νοσταλγικό τόνο.

Εξηγεί πως έναν χρόνο αφότου έφυγε από τη ζωή η πρώην σύζυγος του κ. Πλώρη αποφάσισαν να παντρευτούν , καθώς όσο ήταν εν ζωή την ένιωθε ως συγγενή της και εκτίμησε ιδιαίτερα που ο Μάριο Πλώρης στάθηκε δίπλα της με το πρόβλημα υγείας που είχε.

Όσων αφορά στο θέμα του ελληνικού metoo επισημαίνει ότι η στάση της ίδιας απέναντι στο Πέτρο Φιλιππίδη ήταν ουσιαστική που λειτούργησε ως «φωτοβολίδα που την είδε όλος ο κόσμος».

Κατηγορηματικά τονίζει πως «κανένας δεν επιτρέπεται να μπαίνει στην ψυχική και τη σωματική ελευθερία του άλλου, να αγγίζει την ψυχή και το σώμα του γιατί είναι έγκλημα».

«Ο σεβασμός στον πόνο που νιώθει κανείς δεν του επιτρέπει να ρημάξει τη ζωή κάποιου άλλου» συμπληρώνει.

«Κατανοώ αυτόν που έχει πρόβλημα, αλλά δεν επιτρέπω κανείς να αγγίξει μια καθαρή ζωή», καταλήγει η κ. Δανδουλάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Καρέ καρέ η καθηλωτική σκηνή που λύγισε το τηλεοπτικό κοινό

Άγριες μέλισσες: Ο Προκόπης μιλά με γρίφους: «Οι σκηνές είναι άγριες. Πολλοί θα κινδυνεύσουν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved