Media

Survivor: Οι Διάσημοι έκαναν την ανατροπή και συνέτριψαν τους Μαχητές στο αγώνισμα ασυλίας!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (10-1) είδαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας να εκτυλίσσεται, με τους Μαχητές να φαίνονται αδύναμοι και τους Διασήμους να αγωνίζονται με όλο τους το πάθος. 

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και το παρακολουθούμε ανελιπώς, καθώς ανυπομονούμε για το ποιοί θα είναι εκείνοι, που θα καταφέρουν να πάρουν προβάδισμα στα αγωνίσματα και να μείνουν αλώβητοι, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, μια νίκη που οι διάσημοι ήθελαν όσο τίποτε άλλο, μιας και ήδη πέντε από τους παίκτες τους είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και κινδυνεύουν. Ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και είχε αρκετές δυσκολίες, μιας και πρωταγωνιστούσαν οι πολλές και περίπλοκες κατασκευές, αλλά και το στοιχείο του νερού, που ζητούσε την απόλυτη ταχύτητα. Ο στόχος ήθελε προσοχή και αντίληψη και κάποιοι κατάφεραν να το βρουν απόλυτα και χωρίς πολλά πολλά.

Οι Μαχητές έδειξαν από την αρχή ότι δεν έχουν πολλές αντοχές, μιας και οι κακουχίες τους έχουν στοιχήσει την ενέργειά τους. Μάλιστα, η Σοφιάνα και η Παρασκευή, παραδέχτηκαν ότι είχαν ένα πολύ δύσκολο βράδυ και ότι δεν ξέσπασαν σε κλάματα, με όλη την κατάσταση που επικράτησε με την έντονη βροχή και το κρύο, καθώς δεν είχαν καν στεγνά ρούχα να φορέσουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ο Θανάσης Μπέλλος, από τους Μαχητές είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και αναγκάστηκε να μην συνεχίσει στον αγώνα ασυλίας, μιας και με εντολή γιατρού, έπρεπε να επισκεφθεί τους ειδικούς, διότι τραυματίστηκε στο κεφάλι, από μια κατασκευή του στίβου μάχης. Μπορεί, παρά τον τραυματισμό του να κέρδισε τον αντίπαλό του, αλλά είδαμε ότι μετά κατέρρευσε και εκεί ήταν και η στιγμή που αποχώρησε από τον αγώνα με σκάφος.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Όσον αφορά την απόδοση των παικτών, είδαμε από την αρχή τους μαχητές να είναι καταβεβλημένοι και οι Διάσημοι πιο ανεβασμένοι σε διάθεση, για αυτό μάλιστα αγωνίστηκαν με όλη τους τη δύναμη. Η Ασημίνα μάλιστα, από τους μαχητές, που είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες, είδαμε ότι κατέρρευσε με το νερό, καθώς, όπως είπε, ένιωσε ότι το νερό την τραβούσε προς τα κάτω και ότι δεν μπορούσε να δώσει καθόλου δύναμη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Η ομάδα, που κατάφερε να κερδίσει την ασυλία ήταν εκείνη των Διασήμων με τελικό σκορ 10-7 και είναι εκείνοι, που θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού, ως απλοί θεατές.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Κουρεντή για τον σύντροφό της: «Θα βλέπει όλα αυτά που γίνονται εδώ και θα στενοχωριέται»!

Survivor: «Άναψαν τα αίματα» στους Διασήμους και οι Μαχητές δεν το άφησαν ασχολίαστο!

Survivor: Πρώτο σε τηλεθέαση στη ζώνη του το Σαββατοκύριακο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved