Media

Οι πρώτες δηλώσεις της Παρασκευής Σταματοπούλου μετά το Survivor - Κατακεραυνώνει τον Κατσαούνη

Gossip-tv Team

Η Παρασκευή Σταματοπούλου μίλησε μεταξύ άλλων για τη χειρότερη βραδιά της στο Survivor αλλά και για τον Γιώργο Κατσαούνη.

Η Παρασκευή Σταματοπούλου είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης (12/1). Η νεαρή κοπέλα μίλησε στην εκπομπή «Love it» και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις λίγο πριν αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η πρώην παίκτρια ου ριάλιτι επιβίωσης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον συμπαίκτη της, Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος προκάλεσε τις αντιδράσεις των υπολοίπων μετά την δήλωση του για στημένο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα δήλωσε:«Είμαι ανακουφισμένη μετά την αποχώρησή μου από το Survivor. Δεν έχω προσαρμοστεί ακόμα, αλλά μέσα μου νιώθω λίγο καλύτερα, είμαι πιο ήρεμη. Υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου, με πίεσε πάρα πολύ η μοναξιά που ένιωθα. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα δυσκολευτώ λόγω διατροφής. Με ζόρισε η λογική ότι πρέπει να επιβιώσουμε με κάποιο τρόπο στο περιβάλλον και θα κάνουμε ότι χρειαστεί».

Και πρόσθεσε: «Δεν ένιωσα αδικημένη επειδή τα παιδιά έφαγαν κονσέρβες με κρέας κι εγώ όχι, ένιωσα όμως αργότερα όταν ήρθαν κονσέρβες που μπορούσα να φάω και ο Κατσαούνης είπε ότι εδώ πρέπει να τα τρώμε όλα. Σκεφτόμουν ότι μπορεί να έχω κουράσει κάποιους ανθρώπους επειδή είμαι βίγκαν, δεν με αφορούν αυτοί όμως, απευθυνόμουν σε εκείνους τους ανθρώπους που θα ταυτιστούν μαζί μου, ακόμα κι αν είναι λίγοι».

Η Παρασκευή Σταματοπούλου στη συνέχεια κατακεραύνωσε τον Γιώργο Κατσούνη, λέγοντας: «Οι ιδέες του Κατσαούνη για το πώς πρέπει να είναι ένας άντρας, τι πρέπει να λέει, για την τιμή, τους Έλληνες και την πατρίδα εμένα με κουράζουν. Έχει στεγανά στο κεφάλι του που δεν σπάνε, δεν μπορώ να κάνω ούτε μια απλή συζήτηση μαζί του».

Διαβάστε επίσης:

Η Μυρτώ Αλικάκη αποκάλυψε την ηλικία της και η Καινούργιου έμεινε με το στόμα ανοιχτό

Τα φονικά τροχαία και οι διάσημοι Έλληνες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο

Δέσποινα Βανδή: Θα συνεργαστεί θεατρικά με τον Βασίλη Μπισμπίκη; Η απάντησή της on camera

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved