Media

H Φάρμα: Ένταση μεταξύ Μαρίας και Μάνου για την καθαριότητα στον στάβλο- «Τους έθαψε» το Twitter!

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Στο σημερινό επεισόδιο (14-1) είδαμε τους παίκτες να κατηγορούν τη Μαρία, ότι ενώ γνωρίζει αρκετά πράγματα, στην ουσία δεν προσφέρει όσο θα έπρεπε

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, που στηρίζεται στις αγροτικές εργασίες και οι τηλεθεατές το έχουν αγκαλιάσει με τον πιο ζεστό τρόπο, αφού το παρακολουθούν ανελιπώς.

Σήμερα (14-1) λίγο πριν το αγώνισμα, που αφορούσε τους δυο μονομάχους, είδαμε τους παίκτες της Φάρμας, να επιτίθονται στην Μαρία, με αφορμή τις αγροτικές εργασίες και ιδιαίτερα τον στάβλο, ο οποίος είχε μείνει ακαθάριστος για πολύ καιρό. Πολλοί παίκτες είναι εκείνοι, που στηρίζονται στην Μαρία για τις συμβουλές της και με ποιόν τρόπο μπορούν να αντιμετωπίσουν ορισμένα πράγμα, διότι εκείνη έχει πολλές γνώσεις πάνω στις αγροτικές εργασίες και έχει τη δυνατότητα να προσφέρει έμπρακτα, χωρίς να της φαίνεται κάτι εντελώς ξένο, μιας και η ίδια δηλώνει αγρότισσα στην καθημερινή της ζωή.

"Πίστευα ότι αρκεί ένα επιφανειακό καθάρισμα στον στάβλο, ενώ πρέπει να γίνεται πολύ περισσότερη δουλειά και ότι πρέπει να καθαρίζεται πολύ καλά. Υπάρχουν πράγματα που εμείς, ως παιδιά της πόλης, δεν τα γνωρίζουμε και ότι περιμένουν από άτομα, που γνωρίζουν καλύτερα, να μας καθοδηγήσουν και να μπορέσουμε να τα κάνουμε καλύτερα", είπε ο Μάνος και η Μαρία αντέδρασε, λέγοντας ότι δεν είχε παρατηρήσει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Το Twitter "πήρε φωτιά" με την ένταση που προκλήθηκε στη Φάρμα, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση εναντίον της Μαρίας.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets":

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Η μάχη με τον κορονοϊό και το σοβαρό τροχαίο (Video)

H Φάρμα: Δεν πάει ο νους σου ποια παίκτρια ξαναμπαίνει και μάλιστα φτάνει… τελικό!

Η Φάρμα: Η επιστροφή του Γρηγόρη μετά το ατύχημα και οι μονομάχοι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved