Media

Η Φάρμα: Η Νίκη αποχώρησε από το παιχνίδι- Η συγκίνηση των παικτών και ο χορός με τον Αστρινό!

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Στο σημερινό επεισόδιο (14-1) παρακολουθήσαμε τον αγώνα των μονομάχων, με την Νίκη στο τέλος να αποχωρεί από τη Φάρμα, μέτα την ήττα της από τον Νεόφυτο.

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, όπου από τον πρώτο κιόλας κύκλο της προβολής του, κέρδισε φανατικούς τηλεθεατές, οι οποίοι το παρακολουθούν μέχρι και σήμερα.

Οι μονομάχοι της Φάρμας, για αυτήν την εβδομάδα ήταν ο Νεόφυτος και η Νίκη και οι ίδιοι έπρεπε να αγωνιστούν σε 3 διαφορετικά παιχνίδια, για να μπορούσε να κριθεί το αποτέλεσμα. Ο Νεόφυτος κέρδισε 3-0 έναντι της Νίκης, η οποία ήταν και εκείνη, που αποαχαιρέτισε τη Φάρμα. Η ίδια έφυγε με χαμόγελο και τους ευχαρίστησε όλους, που της έδωσαν αυτήν την ευκαιρία, για να ζήσει όλη αυτήν την εμπειρία.

Όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά:"Σήμερα μπήκα στον αγωνιστικό χώρο, με πολύ δύναμη και ενέργεια. Νιώθω πολύ γεμάτη, με όλα όσα έζησα εδώ. Είναι ένα απίθανο ταξίδι, που μακάρι όλοι να είχαν την ευκαιρία να το ζήσουν. Έχω κάνει πολλούς αληθινούς φίλους και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Στον έξω κόσμο είμαστε όλοι κάθε μέρα με ένα κινητό και εδώ έζησα την αποτοξίνωση. Χαίρομαι πολύ που έχασα από τον Νεόφυτο, γιατί είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης και πολύ καλό παιδί."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Ο Μάνος στενοχωρήθηκε και είπε ότι έχασε την καλύτερη του φίλη μέσα στο παιχνίδι, καθώς από την πρώτη κιόλας στιγμή, δέθηκαν και ήταν αχώριστοι μέχρι και το σημερινό επεισόδιο. Ο Αστρινός, με τη σειρά του, είπε ότι το μόνο που τον στενοχώρησε ήταν ότι δεν κατάφερε να χορέψει με την Νίκη έναν κρητικό χορό, αλλά κάτι τέτοιο είδαμε να συμβαίνει, την ίδια στιγμή που εκείνος το ανέφερε.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Η Φάρμα: Έξαλλη η Μαρία! Απίστευτες κατηγορίες για την Τζουμελέκα: «Είναι διπρόσωπη»

H Φάρμα: Ένταση μεταξύ Μαρίας και Μάνου για την καθαριότητα στον στάβλο- «Τους έθαψε» το Twitter!

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Η μάχη με τον κορονοϊό και το σοβαρό τροχαίο (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved