Media

Μαρία Ηλιάκη: Θετική για 7η μέρα στον κορονοϊό! Θετικό στον κορονοϊό και το μωρό!

Gossip-tv Team

Η Μαρία Ηλιάκη  συνδέθηκε στον αέρα της εκπομπής "Τι λες Τώρα" και ενημέρωσε τους συνεργάτες της για την κατάσταση της υγείας της, καθώς η ίδια και η νεογέννητη κόρη της, νοσούν από κορονοϊό. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο την ακολουθεί και φανατικά μέσα από τα social media της, όπου η ίδια μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά και την προσωπική της ζωή, μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό.

Η Μαρία Ηλιάκη, μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου, από την αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, παρουσιάζουν την εκπομπή "Τι λες τώρα" κάθε Σαββατοκύριακο. Πριν από μια εβδομάδα, ενημερωθήκαμε ότι η ίδια νοσεί από κορονοϊό και όλοι τις δώσαμε τις θερμότερες ευχές μας, ώστε να περάσει αυτήν την περιπέτεια, χωρίς ιδιαίτερες παρενέργειες.

Η Μαρία Ηλιάκη, συνδέθηκε σήμερα (15-1) στον αέρα της εκπομπής "Τι λες τώρα" και ενημέρωσε, τόσο τους συνεργάτες της, όσο και τους τηλεθεατές, για το πως είναι η υγεία της, μιας και συμπληρώνει την έβδομη στη σειρά ημέρα νόσησης, ενώ μας είπε ότι και η μικρή της κόρη έχει κορονοϊό και προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν.

"«Είμαι θετική για 7η μέρα, τη Δευτέρα βγήκε θετικό και το μωρό. Ο πυρετός έπεσε, είμαστε λίγο καλύτερα, το μωρό δεν έχει έντονα συμπτώματα. Ελπίζω το επόμενο Σαββατοκύριακο να είμαι αρνητική»

Μάλιστα, αστειεύτηκε και με την Κατερίνα Στικούδη, που την αντικατέστησε στην εκπομπή και είπαν ότι πρέπει να γνωριστούν τα παιδιά τους και να κάνουν παρέα, αφού είναι πολύ κοντά στην ηλικία!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Τι λες τώρα: Η Κατερίνα Στικούδη στη θέση της Μαρίας Ηλιάκη! (video)

Μαρία Ηλιάκη: Νοσεί από κορονοϊό και δείχνει το Covid outfit που έχει επιλέξει (video)

Μαρία Ηλιάκη: Μιλά για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό - «Είχα 39 πυρετό, ζορίστηκα»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved