Μαρία Ηλιάκη: Νοσεί από κορονοϊό και δείχνει το Covid outfit που έχει επιλέξει (video)
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Νοσεί από κορονοϊό και δείχνει το Covid outfit που έχει επιλέξει (video)

Η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους το Covid outfit που έχει επελέξε για να περάσει την καραντίνα της.

Η Μαρία Ηλιάκη τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο σπίτι με κορονοϊό καθώς μετά το ταξίδι της στην Ελβετία αποκάλυψε ότι νοσεί από τον ιό. Η παρουσιάστρια απομονώθηκε στο σπίτι της μαζί με την κόρη της και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» για την κατάσταση της υγείας της.

Η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως δεν αποχωρίζεται τις πιτζάμες της και μάς παρουσίασε το Covid outfit που έχει επιλέξει για την απομόνωσή της.

«Παρέα με τον #covid… αν πιστεύεις ότι έχεις χειρότερο #covidoutfit από εμένα στείλε μου φωτό σε dm… η χειρότερη κάτι θα κερδίσει… δεν έχω σκεφτεί ΤΙ… αλλά κάτι θα βρω… τι βασίλισσα του Instagram είμαι #covid_19 #φασιοαικο» έγραψε χιουμοριστικά η παρουσιάστρια.

Να σας θυμίσουμε ότι η Μαρία Ηλιάκη είχε δηλώσει πως είναι διπλά εμβολιασμένη, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει την τρίτη δόση.

Η παρουσιάστρια είχε πει στην εκπομπής της: «Είμαι εδώ με αυτό για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά… Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε».

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Αλεξάνδρου: H ένταση που είχε σήμερα με τους συνεργάτες του! Τι είπε για την Καινούργιου

Έξαλλος ο Αναστάσιος Ράμμος με ρεπορτάζ που τον εμφανίζει να κάνει κορονοπάρτι σπίτι του με φίλους!

Μάρα Δαρμουσλή: Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της - «Έριξε» το Instagram

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved