Δημήτρης Αλεξάνδρου: H ένταση που είχε σήμερα με τους συνεργάτες του! Τι είπε για την Καινούργιου
Showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου: H ένταση που είχε σήμερα με τους συνεργάτες του! Τι είπε για την Καινούργιου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά το άγριο ξέσπασμα που είχε στην εκπομπή Super Κατερίνα θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια και να εξήγησει πως είναι πλέον οι σχέσεις του με τους συνεργάτες του.

«Μαλλιά Κουβάρια» έγινε σήμερα (12/1) ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τους συνεργάτες του και αφορμή στάθηκαν τα πειράγματα των ίδιων αλλά και της παρουσιάστριας για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με την καλεσμένη τους Ελισάβετ Σπανού.

Το μοντέλο, μετά το ξέσπασμα δέχτηκε πολλά μηνύματα από τους διαδικτυακούς του φίλους και θέλησε να απαντήσει δημόσια για το περιστατικό αυτό, ανεβάζοντας κάποια instastories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε: «Είναι live εκπομπή και γενικά ο εγώ είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος, με τον Κατερινάκι είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, οπότε μεταξύ φίλων και πόσο μάλλον σε live εκπομπές, θα υπάρχουν προστριβές. Η Κατερίνα είναι μια κυρία, κράτησε τα επίπεδα, δεν έχω κανένα θέμα ούτε με τους συνεργάτες μου, ούτε με κανέναν».

Και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, εγώ σαν άνθρωπος ήθελα να σταματήσει, κάπου δεν το καταλάβανε, με τα νέα παιδιά δεν γνωριζόμαστε τόσο πολύ, οπότε λογικό. Αλλά έτσι είναι οι live εκπομπές ρε παιδιά, όλο αυτό το πράγμα έχει να κάνει επειδή είμαστε μία παρέα και στην παρέα θα υπάρχουν προστριβές».

Δείτε το παρακάτω βίντεο με όλα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί ξέσπασε εναντίον των συνεργατών του ο Αλεξάνδρου σήμερα το πρωί;

Ελισάβετ Σπανού: Η on air συνάντηση με τον πρώην της Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Σουηδία γίναμε»

Αλεξάνδρου - Τούνη: Μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη και η Ιωάννα μάς δείχνει το νέο τους σπίτι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved