Αλεξάνδρου - Τούνη: Μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη και η Ιωάννα μάς δείχνει το νέο τους σπίτι!
Showbiz

Αλεξάνδρου - Τούνη: Μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη και η Ιωάννα μάς δείχνει το νέο τους σπίτι!

Άτυπα, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έμεναν στο ίδιο σπίτι όμως επισήμως και με τη... βούλα, ουσιαστικά τώρα αποφάσισαν να το κάνουν!

Η συγκατοίκηση είναι πλέον γεγονός για το ερωτευμένο ζευγάρι που δεν χρειάζεται πλέον να θέσει σε τέτοια δοκιμασία τη σχέση του όπως κάνουν άλλοι στη θέση τους.

Αυτό ήρθε αβίαστα ουσιαστικά από τότε που είναι μαζί.

Μην ξεχνάμε ότι έκαναν μία πρώτη... δοκιμή όταν η Ιωάννα Τούνη αγόρασε το νέο της σπίτι στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο μάλιστα της πόλης και εκείνος ήταν στο πλευρό της για να το φτιάξουν μαζί και να είναι λειτουργικό, άνετο και ουσιαστικά η ερωτική τους φωλιά κάθε φορά που θα βρίσκονται στον Βορρά.

Να όμως τώρα που ήρθε και η σειρά του Δημήτρη Αλεξάνδρου να κάνει το ίδιο στην Αθήνα, αφού μετακόμισε σε νέο σπίτι. Ένα σπίτι που φυσικά διάλεξε για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του ίδιου αλλά και της αγαπημένης του. Γιατί αν ήταν μόνο για έναν εργένη, τότε σίγουρα δεν θα είχε τους χώρους που έχει το σπίτι που επέλεξαν από κοινού για να ζουν.

Το διαμέρισμα είναι πράγματι πολύ άνετο, έχει εύχρηστους χώρους και καλή διαρρύθμιση και τώρα απλά περιμένει για να βάλουν και οι δύο τα πράγματά τους σε μία τάξη.

Μάλιστα η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού, ζητώντας προηγουμένως συγνώμη από τους διαδικτυακούς της φίλους που σήμερα (12/1) δεν ήταν και πολύ ενεργή στην προσωπική της σελίδα στο instagram.

Εξήγησε λοιπόν ότι ο λόγος έχει να κάνει με το... χάος που επικρατεί στο σπίτι εξαιτίας της μετακόμισης.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Γιατί ξέσπασε εναντίον των συνεργατών του ο Αλεξάνδρου σήμερα το πρωί;

Ελισάβετ Σπανού: Η on air συνάντηση με τον πρώην της Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Σουηδία γίναμε»

Super Κατερίνα: Εντυπωσιάστηκε η Καινούργιου: «Είσαι κούκλος, πρώτη φορά που σε βλέπω αλλιώς»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved