Media

Τόνια Σωτηροπούλου για #Metoo: «Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου... Χαίρομαι που αλλάζει η δικαιοσύνη»

Gossip-tv Team

Η Τόνια Σωτηροπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, αλλά και για το κίνημα του ελληνικού #Metoo. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, το οποίο την ακολουθεί σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα και την θαυμάζει πολύ.

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" και μίλησε για όλους και για όλα. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά "Τα Καλύτερα μας Χρόνια", που προβάλλεται στην ΕΡΤ, αλλά και για το κίνημα του ελληνικού #MeToo, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της για την σεξουαλική παρενόχληση, που είχε δεχτεί μικρή.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να τοποθετηθώ σε κάτι σχετικά με το βίντεο που μου κάνατε, το πολύ ωραίο. Επειδή αναφερθήκατε στο θέμα του metoo και τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη όταν ήμουν μικρή. Πριν αρχίσει αυτό το καταπληκτικό θέμα με τους ανθρώπους που μιλάνε, τους οποίους σέβομαι και τιμώ πάρα πολύ, για αυτό και θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό. Ήταν μια εμπειρία αλλά σαφέστατα δεν ήταν και η πιο μεγάλη εμπειρία παρενόχλησης που έχω υποστεί στη ζωή μου ως γυναίκα. Αυτό συμβαίνει σε όλους μας.»

Απλά ήταν κάτι το οποίο ήταν μια εμπειρία, έγινε κάτι και δεν συνδέεται με το επάγγελμα. Δεν ήταν κάτι τεράστιο σε σχέση με τα θύματα του metoo. Δεν μ’ αρέσει σε καμιά περίπτωση να παίρνω από κάτι το οποίο έχει τρομερή σημαντικότητα ένα κομμάτι από την πίτα. Έχω υπάρξει πολύ τυχερή στη ζωή μου και πραγματικά θαυμάζω όλους αυτούς τους ανθρώπους που βγήκαν και μίλησαν για τα πολύ σοβαρά πράγματα που έχουν συμβεί. Χαίρομαι που αλλάζει η δικαιοσύνη»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Τόνια Σωτηροπούλου: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με casual outfit

Οι celebrities στα τελευταία ψώνια τους πριν υποδεχτούν το νέο έτος! (photos)

Οι 10 + 2 καλοντυμένες κυρίες της χρονιάς που πέρασε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved