Media

Κατερίνα Στικούδη: Η δημόσια συγγνώμη από δημοσιογράφο: «Τα ξεχνάω αυτά, πάμε παρακάτω...»

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε στην εκπομπή "Τι λες τώρα" στη θέση της Μαρίας Ηλιάκη και εκεί την περίμενε μια απρόσμενη έκπληξη, που αφορούσε μια παλαιότερη παρεξήγηση. 

Είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο, που τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί και με τον χώρο της μουσικής, στον οποίο τα πηγαίνει πολύ καλά και έχει αποκτήσει το φανατικό κοινό της.

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε σήμερα (15-1) στην εκπομπη της Κατερίνας Καραβάτου "Τι λες τώρα" στη θέση της Μαρίας Ηλιάκη, η οποία νοσεί από κορονοϊό και αναγκαστικά δεν μπορούσε να παρευρεθεί στο πλατό. Μετά από ένα διάλειμμα, στο πλατό ακούστηκε ένα από τα τραγούδια της και ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Στέφανος Κωνσταντινίδης, προχώρησε σε μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν είχε σχολιάσει αρνητικά τη φωνή της και της ζήτησε συγγνώμη για αυτό, καθώς ήτανε λάθος του.

Όπως ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά:«Να σου πω κάτι; Θα στο πω και θα στο πω και δημοσίως γιατί σε είχα στεναχωρήσει στο παρελθόν. Από κάποιες τοποθετήσεις που είχα κάνει και αφορούσαν στην φωνή σου και όλα αυτά. Οπότε, στο λέω αλήθεια και θα ήθελα να το πω δημόσια όπως είχα πει και τότε δημόσια κάποια πράγματα, ήταν λάθος η τοποθέτηση... Ήταν λίγο στο τρέξιμο του «κάνουμε ανταγωνιστική τηλεόραση» άλλων εποχών… Χαίρομαι που πλέον δεν κάνουμε αυτή την τηλεόραση»

Η Κατερίνα Στικούδη, χαμογελώντας, απάντησε: «Δεν πειράζει, εντάξει τώρα και συ, περασμένα ξεχασμένα και όλα καλά. Και μόνο που το λες, εγώ σε ευχαριστώ. Είναι πολύ γλυκό εκ μέρους σου. αλλά αλήθεια τα ξεχνάω αυτά και δεν δίνω σημασία».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ηλιάκη: Θετική για 7η μέρα στον κορονοϊό! Θετικό στον κορονοϊό και το μωρό!

Τι λες τώρα: Η Κατερίνα Στικούδη στη θέση της Μαρίας Ηλιάκη! (video)

Μαρία Ηλιάκη: Νοσεί από κορονοϊό και δείχνει το Covid outfit που έχει επιλέξει (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved