Media

Γιάννης Μπέζος σε Γερμανού: «Μπορείτε να με "πειράξετε" όσο θέλετε»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τον ρόλο του στην παράσταση  που πρωταγωνιστεί, ενώ η Ναταλία Γερμανού τον αιφνιδίασε με τις ερωτήσεις της. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, καθώς έχει συμπληρώσει πολλές δεκαετίες στον χώρο της υποκριτικής, με πληθώρα συνεργασιών σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα δε γίνεται", παρέα με τον Σωτήρη Τσαφούλια και τον Πυγμαλίων Δαδακαρύδη, εν όψει και της νέας τους παράστασης "Αινιγματικές Παραλλαγές", η οποία πρόκειται να ανέβει στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Η Ναταλία Γερμανού αντιμετώπισε με χιούμορ τον Γιάννη Μπέζο και όλα όσα δήλωσε περί της φιλίας από τον χώρο της υποκριτικής και το κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο στην δική του περίπτωση.

«Υποδύεστε, λοιπόν, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι αποτραβηγμένος, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πολύ κλειστός και δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους. Γιατί τόσο κόντρα ρόλο, κύριε Μπέζο;» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού, με τους υπόλοιπους στο πλατό να γελούν αυθόρμητα, με τον Γιάννη Μπέζο να της απαντά: «Τους συμπαθώ τους ανθρώπους, όχι όλους όμως»

«Σας πειράζω! Σας πειράζω… Σας πειράζω, κύριε Μπέζο… Τώρα που σας έχω γνωρίσει λίγο καλύτερα, σας έχω αγαπήσει τόσο πολύ που έχω το θάρρος να κάνω λίγο χιούμορ γιατί ξέρω ότι το εκτιμάτε και έχετε πάρα πολύ», είπε κλείνοντας η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Μπέζος για κόντρα Χαλκιά- Μαλέσκου: «Δεν είναι καιρός για τέτοιες προστριβές, εγώ δεν θα έβγαινα»

«Χείμαρρος» ο Γιάννης Μπέζος: «Μεσαίωνας και σκοταδισμός από αυτούς που έχουν φάει πολλή φάπα»

Μπέζος: Διαφωνώ με αυτό που έκανε ο Σερβετάλης, αλλά δεν πρέπει να τον σταυρώσουμε (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved