Media

Μάρω Λεονάρδου: «Όταν η κόρη μου, μου είπε ότι ήταν έγκυος, ήταν 16 ετών- Ήταν ένα σοκ»

Gossip-tv Team

Η Μάρω Λεονάρδου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία μίλησε για το επάγγελμα του δημοσιογράφου, τον αν θα το επέλεγε και πάλι, καθώς και για το πως έχει διαχειριστεί διάφορες καταστάσεις στη ζωή της. 

Η Μάρω Λεονάρδου είναι μια δημοσιογράφος, με πολύ μεγάλη πορεία στον χώρο της τηλεόρασης και στα πλατό, αφού για πολλά χρόνια ήταν παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων.

Η ίδια, παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Όλα Γκουντ" και δήλωσε πως αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω δεν θα γινόταν ποτέ ξανά δημοσιογράφος, καθώς είναι κάτι πολύ κουραστικό για εκείνη, αλλά η ίδια θα ήθελε να εργαστεί στην τηλεόραση, είτε σε κάποιο μαγκαζίνο, είτε σε εκπομπή μαγειρικής. Επιπρόσθετα, η Μάρω Λεονάρδου μίλησε και για το θέμα με την κόρη της, που έμεινε έγκυος σε ηλικία 16 ετών και η ίδια το είχε δημοσιοποιήσει. Η δημοσιογράφος δεν μετανιώνει καθόλου για αυτήν την απόφαση μέχρι και σήμερα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν μου ανακοίνωσε η κόρη μου πως ήταν έγκυος στα 16, στην αρχή ήταν ένα σοκ τόσο για εκείνη όσο και για την μαμά. Ίσως ήμουν υπερβολική στο να αποκαλύψω τότε τόσο άνετα τα προσωπικά μας. Όμως όταν ακούω ή βλέπω στις ειδήσεις νεαρά κορίτσια, που τα έχουν πετάξει από τους φωταγωγούς ή τα έχουν παρατήσει και οι μανάδες σκέφτονται τι θα πει ο κόσμος, σκέφτομαι πως ίσως και να κάναμε κάτι καλό που το δημοσιοποιήσαμε. Για όλα τα πράγματα άλλωστε υπάρχει λύση».

«Ήταν δική μου απόφαση να αφήσω την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων μετά από 24 χρόνια. Ήταν ωραία χρόνια αλλά εντάξει, νισάφι! Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα γινόμουν ποτέ ξανά δημοσιογράφος αλλά θα ήθελα να δουλέψω στην τηλεόραση με μια εκπομπή μαγειρικής, με ένα πρωινό... Ο χωρισμός με τον πρώην άντρα μου δεν ήταν κάτι δραματικό. Παραμένουμε φίλοι, γονείς και είμαστε μια οικογένεια που απλά δεν μένουμε στα ίδια σπίτια»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Μάρω Λεονάρδου: «Η γνώση είναι το μεγαλύτερο όπλο που μπορεί να σε σώσει αυτή την εποχή»

Μάρω Λεονάρδου: «Βρίσκομαι στο τέταρτο έτος για να γίνω ψυχοθεραπεύτρια»

Mάρω Λεονάρδου: Δείτε την μετά από καιρό - Η απόφασή της να αφήσει την δημοσιογραφία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved