Media

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Κάθε μέρα που περνούσε στο Survivor, ήταν σαν 5 μέρες μαζί»

Gossip-tv Team

O Γιάννης Χατζηγεωργίου, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, την απόφασή του να αποχωρήσει, αλλά και την σχέση που είχε με τον Βαλάντη. 

Είναι ένας από τους παίκτες των Διασήμων του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος, με την εμφάνισή του εκεί, είδε και έζησε πολλές διαφορετικές εμπειρίες, που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα του μείνουν αξέχαστες.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, μίλησε για την πορεία του στο Survivor, καθώς και για όλα αυτά, που τον οδήγησαν στο να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το ριάλιτι. Μάλιστα, τόνισε ότι αυτό που δεν άντεχε ήταν το ριάλιτι στην ουσία, τις σχέσεις και τις εντάσεις, που ξέσπαγαν κάθε τρεις και λίγο

"Νιώθω ότι πέρασαν τρεις μήνες τουλάχιστον. Κάθε μέρα που περνούσε, ήταν σαν να περνούν 5-6 μέρες. Ήταν πολύ δύσκολο το Survivor. Το είπε και ο Γιώργος Λιανός ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα. Το κανονικό όμως Survivor είναι και έδω, στην κανονική ζωή. Εγώ αυτό που δεν μπορούσα ήταν η συμβίωση. Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν ακριβώς το ριάλιτι, η συμβίωση με τους παίκτες και οι εντάσεις, Ο Βαλάντης είναι ένας έντονος χαρακτήρας, πολλές φορές ξεπερνάει τα όρια και οι καταστάσεις εκεί τον έκαναν να βγάλει μια πλευρά του εαυτού του, που ούτε και ο ίδιος θα ήθελε να βγάλει. Με δυσκόλεψε πάρα πολύ η συμβίωση μαζί του."

"Εγώ νόμιζα ότι θα είμασταν πολύ περισσότερο λογικοί σε ορισμένα πράγματα. Τα νεύρα και τις φωνές δεν τα δικαιολογώ σε καμία περίπτωση, αλλά μου ήταν πολύ δύσκολο να κρατηθώ με όλες αυτές τις κακουχίες. Δέχτηκα μια μεγάλη επίθεση, από τις πολλές που δεχόμουν καθημερινά και εκεί λύγισα."

Για την σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη, ο ίδιος ανέφερε: "Όταν είσαι με ανθρώπους, οι οποίοι σου επιτίθονται, όταν σου χαμογελάει ένας άνθρωπος, νιώθεις υπέροχα. Εκεί δεν υπάρχουν χαμόγελα."

Για την αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα, όταν αποφάσισε να αφήσει την παράσταση και να πάει στο Survivor, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου απάντησε: "Ο Σπύρος ότι έχει πει μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ σωστό. Τον σέβομαι απόλυτα και είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, που εκτιμώ πάρα μα πάρα πολύ."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Χατζηγεωργίου: Το πρώτο τηλεφώνημα μετά το ριάλιτι στους γονείς του και τα κλάματα!

Survivor: «Μίλησα με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, τον άκουσα στεναχωρημένο» (Video)

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήταν ουσιαστικά ένας δίαυλος επικοινωνίας το Survivor. Σαν μια καλή σειρά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved