Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Τους καταχειροκρότησαν οι κριτές!- Χριστοπούλου: «Αυτό είναι Bollywood!»

Gossip-tv Team

Eλλάδα έχεις Ταλέντο: Το σημερινό επεισόδιο (15-1) ξεκίνησε με μια χορογραφία που ξεσήκωσε πλατό και τηλεθεατές και μας έκανε να χορέψουμε με την ψυχή μας. 

Το αγαπημένο σόου ταλέντων έχει επιστρέψει για τα καλά και έχει προκαλέσει τις καλύτερες εντυπώσεις, με σόου που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό και πολλές εκπλήξεις.

Στο σημερινό επεισόδιο (15-1) του Ελλάδα έχεις Ταλέντο, είδαμε μια ιδιαίτερη συμμετοχή, που έκλεψε τις εντυπώσεις και ξεχώρισε, αφού κέρδισε τέσσερα μοναδικά ναι από τους κριτές. Πρόκειται για την ελληνική ακαδημία χορού Bollywood, όπου και εκεί παρακολουθήσαμε μια χορογραφία αγάπης. Πολύ πιο συγκεκριμένα, παρακολουθήσαμε ένα love story, όπου στο τέλος είχε και happy end.

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν και καθ΄όλη τη διάρκεια του σόου, δεν μπορούσαν να σταματήσουν να χειροκροτούν, ενώ η Έλενα Χριστοπούλου είπε χαρακτηριστικά στον Τάκη Ζαχαράτο: "Αυτό είναι Bollywood!". Οι διαγωνιζόμενοι κατέκτησαν τέσσερα ναι και πέρασαν στην επόμενη φάση, χωρίς να μπορούν να κρύψουν το χαμόγελό τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Συγκίνηση, εκπλήξεις και στιγμές που κόβουν ανάσα! (Video)

Survivor: Οι... άσοι στο μανίκι του Ατζούν! Αυτοί οι παίκτες ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι!

Τηλεθέαση: Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» απέναντι στο Survivor;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved