Media

Eλλάδα έχεις Ταλέντο: Η παίκτρια ξέσπασε σε κλάμματα- Η αγκαλιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Gossip-tv Team

Eλλάδα έχεις Ταλέντο: Στο σημερινό επεισόδιο (15-1) ζήσαμε πολλές εκπλήξεις, αλλά και στιγμές που μας συγκίνησαν, όταν κάποιοι υποψήφιοι δεν τα κατάφεραν, ώστε να προχωρήσουν στην επόμενη φάση. 

Το αγαπημένο σόου ταλέντων έχει επιστρέψει για τα καλά, αφού από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, έχουμε δει ότι οι συμμετοχές είναι ιδιαίτερες και έχουν να μας δείξουν... το ταλέντο τους.

Στο σημερινό επεισόδιο (15-1), ζήσαμε μια έντονη στιγμή, μετά την συμμετοχή μιας 18χρονης κοπέλας, από την Αμερική, η οποία τραγούδησε και προσπάθησε να εντυπωσιάσει τους κριτές. Εκείνη, είχε δηλώσει από την αρχή ότι δεν είναι επαγγελματίας, αλλά είναι το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια και να μπορέσει να κάνει καριέρα.

H κοπέλα δε κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση αφού, αν και έχει πολύ ωραία φωνή, θέλει πολύ δουλειά ακόμα και χρειάζεται να κάνει κάποια μαθήματα, σύμφωνα και με την Κρυσταλλία, η οποία, λόγω επαγγέλματος, γνωρίζει πολύ καλά. Η διαγωνιζόμενη ξέσπασε σε κλάμματα, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν μπόρεσε να την βλέπει έτσι και σηκώθηκε στη σκηνή, την έδωσε μια αγκαλιά και προσπάθησε να την ηρεμήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Τους καταχειροκρότησαν οι κριτές!- Χριστοπούλου: «Αυτό είναι Bollywood!»

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Συγκίνηση, εκπλήξεις και στιγμές που κόβουν ανάσα! (Video)

Survivor: Οι... άσοι στο μανίκι του Ατζούν! Αυτοί οι παίκτες ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved