Media

Total Black Out: Ποια είναι τα επικρατέστερα ονόματα για την παρουσίαση;

Gossip-tv Team

Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ, τρια είναι τα ονόματα των επωνύμων, που πέρασαν από το δοκιμαστικό για την παρουσίαση της εκπομπής "Total Black Out".

Το γνωστό τηλεπαιχνίδι επιστρέφει σε λίγο καιρό, μέσα από την συχνότητα του Alpha και έχει γίνει πολύ μεγάλη συζήτηση, για το ποιός θα είναι εκείνος, που θα το παρουσιάσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "Τι λες τώρα", αποκαλύφθηκαν οι τρεις επικρατέστεροι για την παρουσίαση του "Total Black Out", ονόματα που ίσως περιμέναμε, αλλά και κάποια, που μας προκάλεσαν και μεγάλη έκπληξη. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ:

"Τρια πρόσωπα πολύ γνωστά έκαναν δοκιμαστικό για την παρουσίαση του Black Out. Τον έναν τον γνωρίσαμε μέσα από το Survivor και είναι ο Σάκης Κατσούλης. Ο ίδιος δεν είχε την ευκαιρία για επαγγελματική στέγη στον ΣΚΑΪ, αλλά έκανε δοκιμαστικό για το Black Out και έχει πιθανότητες. Η δεύτερη είναι τραγουδίστρια, με μεγάλη πορεία στη δημοσιογραφία, είναι μια πολύ καλή σύζυγος και μαμά και είναι η Κέλλυ Κελεκίδου. Η τρίτη είναι μια πανέμορφη παρουσιάστρια, η οποία έχει παρουσιάσει πολλά προγράμματα σε prime time ζώνη, τα οποία είχαν κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία. Η Ευαγγελία Αραβανή είναι το τρίτο άτομο"

Δείτε το σχετικό βίντεο με το ρεπορτάζ παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Πήγα σε δραματική σχολή για μια όμορφη κοπέλα, που μου άρεσε»

Σασμός: Η Γερμανού τρελάθηκε με την αποκάλυψη του Ήμελλου: «Ο Αντώνης και ο Μαθιός είναι “αδέρφια”»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να με αντέξει, με το φαγητό που κάνω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved