Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Η «γκάφα» της οικοδέσποινας έκανε το Twitter να «στήσει γλέντι» από σχόλια!

Gossip-tv Team

Στο σημερινό επεισόδιο του Κάτι Ξαναψήνεται (17-1), είδαμε την οικοδέσποινα να παρουσιάζει μια χειροποίητη τυρόπιτα, με φύλλο που είχε αγοράσει, κάνοντας τους καλεσμένους να απορούν.

Είναι το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι μαγειρικής, που οι τηλεθεατές το παρακολουθούν κάθε απόγευμα και όχι μόνο παιρνούν φανταστικά, με τις εκάστοτε ατάκες των παικτών, αλλά και παίρνουν ιδέες για τις επόμενες συνταγές τους.

Αυτή η εβδομάδα του Κάτι Ξαναψήνεται είναι και εκείνη της δεύτερης εβδομάδας, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να υποδέχεται, για άλλη μια φορά, κάποιους παλιούς της γνωριμους, που την προηγούμενη φορά δεν τα πήγαν και τόσο καλά. Την αρχή έκανε στο σημερινό επεισόδιο (17-1) η Μαρία που, όπως δήλωσε, έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος και είναι σίγουρη ότι θα καταπλήξει τους καλεσμένους της.

Το τραπέζι στρώθηκε και η καλεσμένοι της κατέφθασαν στο σπίτι της, περιμένοντας από εκείνη να έχει δώσει το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων της, για να τους καταπλήξει. Η Μαρία είχε ετοιμάσει για πρώτο πιάτο μια χειροποίητη τυρόπιτα, την οποία και σέρβιρε με συνοδευτικό μια δροσιστική σαλάτα με ρόκα, ελιές και ντοματίνια. Όταν οι καλεσμένοι της την ρώτησαν με τι υλικά την έχει φτιάξει, η Μαρία έπεφτε σε αντιφάσεις, κάτι που έβαλε σε σκέψεις τους συμπαίκτες της. Οι ίδιοι αναρωτήθηκαν για το φύλλο και το αν εκείνο ήταν αγοραστό, αν και σχεδόν όλοι ήταν σίγουροι πως η τυρόπιτά της δεν ήταν χειροποίητη. Η αντίδρασή τους ήταν και τέτοια, μιας και της είπαν ότι πιστεύουν ότι ήταν έτοιμη και ότι δεν την έφτιαξε μόνη της η Μαρία.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter πήρε φωτιά στα σχόλια, με τους χρήστες να γράφουν επικές ατάκες για την προσπάθεια της Μαρίας.

Δείτε τα σχετικά Tweets στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Κάτι Ξαναψήνεται: Η κυρία Στέλλα σέρβιρε φρικασέ με μανιτάρια και το Twitter «ξεσάλωσε» στα σχόλια!

Κάτι Ξαναψήνεται: Το σπετσοφάι του Μιχάλη και τα σχόλια των συμπαικτών του «ξεσήκωσαν» το Twitter

Κάτι Ξαναψήνεται: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα - Επιστρέφει ανανεωμένο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved