Media

MasterChef: Ο παίκτης που τρέλανε τους κριτές και η επική ατάκα του: «Θέλω να δω τις φάτσες σας»

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (18-1) είδαμε τους διαγωνιζόμενους για την πολυπόθητη ποδιά, να βάζουν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν ένα "ναι" από τους κριτές. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, που εδώ και πολλά χρόνια, έχει κερδίσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και φανατικό φαν κλαμπ, το οποίο και το παρακολουθεί ανελιπώς, χωρίς να χάνει επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef είδαμε τις auditions να συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζα, να είναι έτοιμοι, για να δοκιμάσουν τις προσπάθειες των υποψηφίων, οι οποίοι θέλουν να κερδίσουν μια θέση στο σπίτι του διαγωνισμού.

Ένας από τους σημερινούς διαγωνιζόμενους, ήταν ο 41χρονος Νίκος, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι ξεκίνησε να μαγειρεύει γιατί αρρώστησε η μητέρα του και αναγκάστηκε να μαγειρεύει εκείνος, γιατι δεν μπορούσε πλέον η μητέρα του και έπρεπε να την φροντίσει. Στην ουσία ο ίδιος είναι ερασιτέχνης, που λατρεύει την μαγειρική.

Ο Νίκος, μόλις τον ρώτησαν τι δουλειά κάνει, σαν κύρια ενασχόλησή του, εκείνος απάντησε: "Θέλω να δω τις φάτσες σας τώρα", αποκαλύπτοντας ότι δουλεύει στα απορριματοφόρα. Όσον αφορά την μαγειρική του, εκείνος αποφάσισε να φτιάξει μπιφτέκι με τσιπς γλυκοπατάτας. Το μπιφτέκι του όμως ήταν πολύ ωμό. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν μπόρεσε καν να δοκιμάσει. Οι υπόλοιποι κριτές πήγαν και είδαν το πιάτο και δεν δοκίμασαν επίσης, μιας και το μπιφτέκι του παίκτη ήταν εντελώς άψητο.

Ο υποψήφιος, παρά ο γεγονός ότι δεν τα κατάφερε. είπε ότι δεν θα σταματήσει να κυνηγάει την μαγειρική και ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί για το καλύτερο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Ποιος κριτής έχει τις περισσότερες κατακτήσεις; (Video)

MasterChef: Αυτός ο διαγωνιζόμενος κατάφερε να αποσπάσει το golden pin του Πάνου Ιωαννίδη!

MasterChef: Η Ταμάρα που έκλαιγε αλλά έκανε και τους κριτές να κλάψουν από... τα γέλια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved