Media

Δανάη Μπάρκα: Το μήνυμα στην 24χρονη μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της

Gossip-tv Team

Η Δανάη Μπάρκα συγκλονισμένη με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη μίλησε στον αέρα της εκπομπής, Πάμε Δανάη, για το θέμα και δήλωσε μεταξύ άλλων: «η Γεωργία και καμία Γεωργία δεν είναι μόνη της εκεί έξω».

Και πρόσθεσε: «Ακόμα και στο όνομά της να μην ήταν ένα δωμάτιο, ακόμα και αν δεν είχε το μυαλό εκείνη τη στιγμή να κλείσει μιλάμε για έναν βιασμό. Είτε έχεις το όνομά σου το δωμάτιο, είτε δεν το έχεις, μιλάμε για έναν βιασμό, η πράξη είναι ειδεχθής και οι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε όλο αυτό. Πρέπει να σταματήσουν κορίτσια και αγόρια να αισθάνονται αμήχανα, φοβισμένα, θύματα. Υπάρχει και η γραμμή 15900 για οποιονδήποτε άνθρωπο θέλει να μιλήσει. Σίγουρα υπάρχουν τρόποι, ακόμα κι αν φοβάστε, να μιλήσετε στους αρμόδιους φορείς»!

Και υπογράμμισε: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι μόνη της η Γεωργία. Και καμία Γεωργία, κανένας Γιώργος και κανένας Νίκος δεν είναι μόνος του. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να μη φοβόμαστε, να μη φοβούνται, γι’ αυτό είναι η ανθρωπιά και η κοινωνία. Μπράβο στη Γεωργία και τη γενναιότητά της»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα από την εκπομπή, Πάμε Δανάη!

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε η Καινούργιου: Τη συνδέουν με έναν από τους κατηγορούμενους για τον βιασμό της 24χρονης

Κατερίνα Καινούργιου: «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, έστειλα μήνυμα στην Ιωάννα Τούνη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved