Media

Η Φάρμα: Ξέσπασε σε κλάμματα η Σάσα Μπάστα, με την πλάκα του Τανιμανίδη- Τα συγκινητικά της λόγια!

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Στο σημερινό επεισόδιο (21-1) είδαμε την Σάσα Μπάστα να ξεσπάει σε κλάμματα, μόνο και μόνο στη σκέψη ότι η Αγγελική Ηλιάδη θα επιστρέψει στο παιχνίδι. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, που οι τηλεθεατές το έχουν αγκαλιάσει με τον πιο ζεστό τρόπο και δεν χάνουν επεισόδιο, μιας και οι εξελίξεις τρέχουν συνεχώς.

Όπως γνωρίζαμε και από την αρχή του ριάλιτι, η Σάσα Μπάστα και η Αγγελική Ηλιάδη ήταν δυο αχώριστες φίλες, που στο ριάλιτι πέρασαν στιγμές και δέθηκαν ακόμα περισσότερο. Άλλωστε, με την επιστροφή της Σάσας στο παιχνίδι, είδαμε ότι η ίδια δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Αγγελική είχε αποχωρήσει και δεν ήταν πλέον εκεί. Στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας (21-1) είδαμε τους παίκτες να πήγαίνουν στους οχυρώνες, με σκοπό να παρακολουθήσουν τον αγώνα των δυο μονομάχων και να μάθουν ποιος τελικά είναι εκείνος που θα αποχωρήσει.

Την ίδια στιγμή, ο Σάκης Τανιμανίδης, αποφάσισε να κάνει μια πλάκα στους παίκτες και να τους πει ότι κάποιος από τους παίκτες βρίσκεται πίσω από την πόρτα και θα επιστρέψει στο παιχνίδι, ρωτώντας τους παίκτες ποιός θα ήθελαν να είναι. Η Σάσα Μπάστα, την ίδια στιγμή έδειξε να ταράζεται, μιας και πίστεψε ότι πίσω από την πόρτα βρισκόταν η Αγγελική Ηλιάδη. Εκείνη ξέσπασε σε κλάμματα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε σε όλους τους παίκτες ότι τους έκανε πλάκα και ότι κανένας δεν θα μπει στη Φάρμα. Η Σάσα μίλησε για την φίλη της με τα πιο συγκινητικά λόγια, μην μπορώντας να εκφράσει το πόσο πολύ της λείπει.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Σάσα Μπάστα, καθώς προσπαθούσε να ηρεμήσει: "Για εμένα η Φάρμα ήταν κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό, γιατί ήταν η Αγγελική μέσα σε αυτήν. Έπαιρνα αγάπη και δύναμη μέσα από εκείνη στο παιχνίδι. Δεν λέω ότι δεν παίρνω αγάπη από τους φίλους μου, αλλά η Αγγελική ήταν η κολλητή μου εδώ μέσα και ο πιο σημαντικός άνθρωπος που είχα. Το ξέρει και εκείνη ότι μου λείπει και είμαι σίγουρη ότι με σκέφτεται."

Δείτε το σχετικό video παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Η Φάρμα: Έξαλλος ο Βασίλης με την αποστολή- Η ποινή για την αποτυχία άφησε άφωνους τους παίκτες!

Η Φάρμα: Βγαίνουν... μαχαίρια στο συμβούλιο - Ποιος θα αποχωρήσει απόψε;

Η Φάρμα: Τρομοκρατήθηκε η Νάιρα! Οι τσιρίδες της και ο πανικός (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved