Media

Μαρία Κωνσταντάκη: «Δεν μου αρέσει καθόλου που μεγαλώνω, ούτε η φυσική φθορά του σώματος»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Κωνσταντάκη παραχώρησε τηλεοπτική συνένετευξη, κατά την οποία μίλησε για το τι συναισθήματα της δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου και το κατά πόσο το έχει αποδεχθεί όλο αυτό, σαν κατάσταση. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, μιας και έχει ένα βιογραφικό γεμάτο με δουλειές, τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του DOT και εξομολογήθηκε στην Νάντια Μπουλέ, μιλώντας για όλους και για όλα. Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να αποδεχθεί με τίποτα ότι τα χρόνια περνούν και εκείνη μεγαλώνει, μιας και φοβάται τον θάνατο πολύ. Η ηθοποιός είπε μάλιστα ότι δεν θα την ένοιαζε να έχει εμφάνιση μιας γυναίκας 100 χρονώ, αν ήξερε ότι θα ζήσει άλλα 100 χρόνια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Κωνσταντάκη: «Δε μου αρέσει καθόλου το ότι μεγαλώνουμε γιατί ξέρω ότι θα πεθάνουμε. Δε μου αρέσει από αυτή την άποψη. Διάβασα βέβαια πρόσφατα κάτι που είπε η Μέριλ Στρίπ. Είπε ότι, “δεν έχω κάνενα πρόβλημα που γερνάω γιατί άλλοι άνθρωποι δεν έχουν αυτό το προνόμιο” και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαι ματαιόδοξη... Δε μου αρέσει γενικά η διαδικασία της φυσικής φθοράς του σώματος γιατί μου υπενθυμίζει τον θάνατο. Δε θα με πείραζε να έχω την εμφάνιση μιας γυναίκας 100 χρονών αν ήξερα ότι θα ζήσω άλλα 100 χρόνια»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κωνσταντάκη: Η επική αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τα προσωπικά της

Μαρία Κωνσταντάκη: «Αν έμπαινα στο Survivor, θα με σιχαινόταν όλη η Ελλάδα. Μπορώ να γίνω τέρας»

Μαρία Κωνσταντάκη για Κωνσταντινίδου: «Νιώθω αμήχανα με όσα λέγονται»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved