Media

Survivor: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Βαλάντη! Τι σχολίασαν οι παίκτες;

Gossip-tv Team

Survivor: Μόνο βαρύ δεν είναι το κλίμα στην παραλία των Διασήμων μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Βαλάντη που τόσο πολύ συζητήθηκε τις τελευταίες μέρες. 

Οι περισσότεροι από τους άλλοτε συμπαίκτες του έδειχναν ανακουφισμένοι με την "εντολή" που έδωσαν οι τηλεθεατές να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο μετά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνον και την Ευρυδίκη σε έναν από τα συμβούλια.

Να θυμίσουμε ότι οι Κόκκινοι, προκειμένου να φύγει ο Βαλάντης από το παιχνίδι "έστησαν" την τελευταία ψηφοφορία και έβγαλαν στον "τάκο" δύο καλούς παίκτες, τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Θανάση Βισκαδουράκη προκειμένου να κερδίσουν εκείνοι τις θετικές ψήφους του κοινού και να παραμείνουν αλλά να φύγει ο Βαλάντης ο οποίος μετά και τα όσα είχε πει στην Ευρυδίκη, δεν ανήκε πλέον στην ομάδα, παρά μόνο τυπικά.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι αποχωρεί εκείνος έκανε τους Διάσημους να πανηγυρίζουν από χαρά ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαλάντης δεν είχε καμία επαφή μαζί τους αργότερα καθώς αποχώρισε από την παραλία των Κόκκινων πριν οι υπόλοιποι παίκτες επιστρέψουν από το συμβούλιο.

Η επόμενη μέρα ξημέρωσε για την ομάδα όπως ακριβώς την είχαν ονειρευτεί. Μάλιστα, οι περισσότεροι από τους πρώην συμπαίκτες του Βαλάντη έσπευσαν να εκδηλώσουν την απόλυτη ευτυχία τους που είχαν καταφέρει να τον διώξουν και που πλέον δεν θα χρειαζόταν να μοιράζονται την καθημερινότητά τους μαζί του στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τις πρώτες αντιδράσεις τους:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Λιανός έστειλε μήνυμα στην Κάκκαβα - Αποκάλυψε τι γράφει ο πάπυρος που έκλεψε η Κουρεντή

Survivor: Ο Ηλίας Μπόγδανος αποκάλυψε τι ισχύει τελικά με τη σχέση της Κουρεντή με τον John

Ηλίας Δρούλιας: «Ο Βαλάντης είναι φίλος μου, δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα πώς συμπεριφέρθηκε»

Survivor: Το αστρονομικό ποσό που θα λάβει η Κάτια Ταραμπάνκο - «Ζαλίζει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved