Media

DWTS: «Αποθεώθηκε» ο Βαρθαλίτης- Δημουλάς: «Είσαι ο πιο σκληρός εργάτης εδώ μέσα από την αρχή»!

Gossip-tv Team

DWTS: Σήμερα (23-1) παρακολουθήσαμε τον μεγάλο ημιτελικό του σόου χορού και οι πέντε φιναλίστ έβαλαν τα δυνατά του, για να βγάλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Είναι το αγαπημένο σόου χορού, που εδώ και πολλά χρόνια έχει κατακτήσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού, οι οποίοι το παρακολουθούν ανελιπώς, χωρίς να χάνουν κανένα επεισόδιο.

Το σημερινό live show του Dancing with the Stars αποτέλεσε τον μεγάλο ημιτελικό του φαντασμαγορικού σόου, το οποίο θα οδηγήσει και τους τέσσερις φιναλίστ στον τελικό της επόμενης Παρασκευής στις 28 Ιανουαρίου. Όπως είναι λογικό, όλα τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή του σόου, για να μπορέσουν να κερδίσουν μια θέση στον τελικό και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και με την ετυμηγορία των τεσσάρων κριτών.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, με την παρτενέρ του, Μαρία, χόρεψαν ένα άκρως παθιασμένο αργεντίνικο τάνγκο, το οποίο και εντυπωσίασε τους κριτές. Μάλιστα, ο Στέφανος Δημουλάς είπε στον Σταύρο Βαρθαλίτη ότι ίσως είναι εκείνος που έχει δουλέψει από την αρχή του σόου περισσότερο, μιας και οι ικανότητές του δεν έχουν καμία σχέση με το ξεκίνημά του, μέχρι και τώρα. Ο Jason Ροδίτης του είπε ότι η χορογραφία τα είχε όλα, δίνοντας στο ζευγάρι συγχαρητήρια. Μάλιστα, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μαρία απέσπασαν και το πρώτο τους 10αρι από την Μαρίνα Λαμπροπούλου και συγκέντρωσαν συνολικά 37 βαθμούς.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Η Βίκυ Καγιά «άναψε φωτιές» με το hot συνολό της στον ημιτελικό του σόου!

DWTS: Ο Ρένος Ρώτας ξεδιπλώνει απόψε τις χορευτικές του ικανότητες - Ποιος θα αποχωρήσει;

DWTS: Ανατροπή! Η Μπέσσυ Αργυράκη αποχώρησε οικειοθελώς! Τα δάκρυα και ο λόγος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved