Media

DWTS: Μαρίνα Λαμπροπούλου- Αλεξάνδρα Σταματοπούλου: Ανέβηκαν στο ballroom και συγκίνησαν τους πάντες

Gossip-tv Team

DWTS: Στο σημερινό live show του ημιτελικού είδαμε μια υπέροχη έκπληξη επί σκηνής, με μια μοναδική σύμπραξη της Μαρίνας Λαμπροπούλου και της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου. 

Eίναι το αγαπημένο σόου χορού, που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο, μιας και επί σειρά ετών κρατά την καλύτερη συντροφιά στους τηλεθεατές, παραδίδοντάς τους... ιδιαίτερα μαθήματα χορού.

Ο σημερινός ημιτελικός του DWTS έκρυβε πολλές εκπλήξεις, κάτι που η Βίκυ Καγιά είχε ήδη ανακοινώσει από την αρχή του σόου. Μετά από την εμφάνιση του Ρένου Ρώτα, ο οποίος χόρεψε ένα φανταστικό jive, σειρά είχε η χορογραφία της Μαρίνας Λαμπροπούλου, μιας εκ των κριτών του σόου. Η ίδια χόρεψε με την παραολυμπιονίκη κολύμβησης, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, σε μια χορογραφία, που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στο πλατό.

Οι δυο τους χόρεψαν σύγχρονο και απέδειξαν ότι τίποτα δεν είναι ικανό να εμποδίσει έναν άνθρωπο, στο να βγάλει προς τα έξω το ταλέντο του και να καταφέρει να χορέψει. Με την χορογραφία τους, πέρασαν αυτό το ηχηρό μήνυμα και καταχειροκροτήθηκαν από τους κριτές, πλατό, διαγωνιζόμενους αλλά και τηλεθεατές.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό!

DWTS: Ο Ρένος Ρώτας ανέβηκε στο dancefloor και τους «τρέλανε» όλους!

DWTS: Η on air έκπληξη της Βίκυς Καγιά για τα γενέθλια του Έντουαρντ Στεργίου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved