Media

DWTS: Η on air έκπληξη της Βίκυς Καγιά για τα γενέθλια του Έντουαρντ Στεργίου!

Gossip-tv Team

DWTS: Το σημερινό επεισόδιο (23-1) αποτέλεσε τον φετινό ημιτελικό του φαντασμαγορικού σόου, με πολλές εκπλήξεις να συμβαίνουν επί σκηνής, με τους διαγωνιζόμενους να συγκινούνται ιδιαίτερα. 

Είναι το αγαπημένο σόου χορού, που επί σειρά ετών πρωταγωνιστεί στα βράδια των τηλεθεατών οι οποίοι το έχουν αγαπήσει πολύ και το παρακολουθούν ανελιπώς, ανυπομονώντας για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Το σημερινό live show του Dancing with the Stars έκρυβε πολλές εκπλήξεις, με τα ζευγάρια να δίνουν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους, για να καταφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να φτάσουν και στον μεγάλο τελικό. Ο Έντουαρντ Στεργίου με την παρτενέρ του, Ελισάβετ, δημιούργησαν μια φανταστική και άκρως ρομαντική χορογραφία, η οποία συγκίνησε τους κριτές.

Μετά την λήξη της χορογραφίας, η Βίκυ Καγιά επεφύλασσε μια έκπληξη στον Έντουαρντ, αφού είχε τα γενέθλιά του και εκείνη του ευχήθηκε on air μαζί φυσικά με τους τέσσερις κριτές, αλλά και όλο το πλατό. Ο Έντουαρτ συγκινήθηκε και είπε ότι νιώθει πολύ ευτυχισμένος που βρίσκεται εκεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Λαμπροπούλου σε Μιλλούση: «Σε ευχαριστώ για αυτό που παρουσίασες, ήταν ένα musical»

DWTS: «Αποθεώθηκε» ο Βαρθαλίτης- Δημουλάς: «Είσαι ο πιο σκληρός εργάτης εδώ μέσα από την αρχή»!

DWTS: Η Βίκυ Καγιά «άναψε φωτιές» με το hot συνολό της στον ημιτελικό του σόου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved