Media

DWTS: Λαμπροπούλου σε Μιλλούση: «Σε ευχαριστώ για αυτό που παρουσίασες, ήταν ένα musical»

Gossip-tv Team

DWTS: Στο σημερινό ημιτελικό (23-1) είδαμε απίστευτες χορογραφίες, που μαρτυρούσαν το πόσο έχουν βελτιωθεί οι διαγωνιζόμενοι από την αρχή του σόου, μέχρι και αυτό το σημείο.

Το αγαπημένο σόου χορού μας κρατά συντροφιά κάθε Παρασκευή βράδυ και οι τηλεθεατές το έχουν αγαπήσει μοναδικά και όσο πλησιάζει προς το τέλος του, όλοι ανυπομονούμε για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Η Βασιλική Μιλλούση είναι μια από τις διαγωνιζόμενες, που από την αρχή του σόου είχε δείξει ότι έχει ικανότητες στον χορό, μιας και η φύση της σαν αθλήτρια, την βοηθάει πολύ στο να κάνει τις κινήσεις να φαίνονται πολύ πιο εύκολες. Στο σημερινό live του μεγάλου ημιτελικού, η Βασιλική παρουσίασε μια ιδιαίτερη χορογραφία, μαζί με τον παρτενέρ της, Μαξίμ, η οποία μας θύμησε πολύ το musical.

Το ζευγάρι "έβαλε φωτιά" στο dancefloor και όταν ήρθε η σειρά της ετυμηγορίας των κριτών, αυτό φάνηκε ξεκάθαρα. Η Μαρίνα Λαμπροπούλου ευχαρίστησε την Βασιλική για όλο αυτό που είδε να συμβαίνει επί σκηνής, μιας και την θεωρεί πλέον μια πολύ δυνατή χορεύτρια. Πολύ πιο συγκεκριμένα της είπε ότι πλέον δεν διαγωνίζεται σαν αθλήτρια, αλλά σαν χορεύτρια, που έχει και πολλές δυνατότητες. Η Βασιλική συγκινήθηκε με τα λόγια που άκουσε και ένιωσε περήφανη.

Η Βασιλική με τον Μαξίμ απέσπασαν συνολικά 36 βαθμούς και είναι έτοιμοι για το jive marathon, όπου έχει θα έχουν την δυνατότητα και για επιπλέον βαθμούς.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

DWTS: «Αποθεώθηκε» ο Βαρθαλίτης- Δημουλάς: «Είσαι ο πιο σκληρός εργάτης εδώ μέσα από την αρχή»!

DWTS: Η Βίκυ Καγιά «άναψε φωτιές» με το hot συνολό της στον ημιτελικό του σόου!

DWTS: Ο Ρένος Ρώτας ξεδιπλώνει απόψε τις χορευτικές του ικανότητες - Ποιος θα αποχωρήσει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved