Media

MasterChef: Ο λογιστής που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει, αλλά του έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο, είδαμε τις auditions να συνεχίζονται πυρετωδώς, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο, τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Ένας από τους σημερινούς διαγωνιζόμενους, που ο χαρακτήρας του προκάλεσε εντύπωση στους τρεις κριτές ήταν ο Θράσος. Από την αρχή είπε ότι είναι στο επάγγελμα λογιστής και ότι δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να δοκιμαστεί, να μάθει πράγματα και να εκπληρώσει το όνειρό του. Μάλιστα, ο 35χρονος Θράσος αφηγήθηκε την ιστορία του στους κριτές, λέγοντας ότι η οικογένειά του είχε στο παρελθόν εστιατόριο, το οποίο και τώρα σκέφτεται να ανοίξει και πάλι από την αρχή και να το δουλέψει εκείνος.

Ο Θράσος επέλεξε να μαγειρέψει μια μπριζόλα με πουρέ, ενώ είχε και μια μεγάλη ατυχία με τα flakes γλυκοπατάτας, τα οποία κατά την διαδικασία την παρασκευής τους, του κάηκαν και δεν πρόλαβε ναν φτιάξει καινούργια. Ο ίδιος έδειξε ότι έχει μαγειρικές ικανότητες, αλλά δεν μπόρεσε να εντυπωσιάσει πλήρως τους κριτές, μιας και πιάτο του, ενώ ήταν γευστικά ωραίο, είχε πολλά λάθη και του έλειπαν και πράγματα. Παρ' όλα αυτά, κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με δυο ναι, κάτι που τον έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Το έργο των κριτών γίνεται ακόμη πιο δύσκολο κρατώντας τις τελευταίες λευκές ποδιές

Τηλεθέαση: Ο Σασμός και η δολοφονία του Πετρή κατατρόπωσε τους αντιπάλους!

MasterChef: O πολυτάλαντος διαγωνιζόμενος- Δεν κατάφερε να κερδίσει την πολυπόθητη ποδιά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved