Media

MasterChef: O πολυτάλαντος διαγωνιζόμενος- Δεν κατάφερε να κερδίσει την πολυπόθητη ποδιά!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (24-1) είδαμε ότι οι auditions του σόου μαγειρικής συνεχίζονται πυρετωδώς, μιας και οι κριτές θέλουν να συναντήσουν τον επόμενο διαγωνιζόμενο, που θα τους καταπλήξει. 

Είναι ένα απο τα αγαπημένα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, που έχει κερδίσει τις καρδιές πλήθους τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν ανελιπώς και δεν χάνουν επεισόδιο, μιας και ανυπομονούν για τις εξελίξεις.

Ο διαγωνιζόμενος επέλεξε να μαγειρέψει λαχανικά με σόγια, σουσάμι και μέλι και έβαλε τα δυνατά του, για να κερδίσει τους κριτές, από τους οποίους ζητούσε και τα τρία ναι, ώστε να μπορέσει να περάσει και στην επόμενη φάση.

Όταν οι κριτές τον ρώτησαν τι κάνει στην καθημερινή του ζωή και πως βιοπορίζεται, ο ... απάντησε ότι έχει δουλέψει ως οδηγός, σιδεράς, χορευτής, ζωγράφος, σχεδιαστής, ενώ στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με τον χώρο του μόντελινγκ. Υποστήριξε ότι έκανε πολλά πράγματα στη ζωή του, αν και είναι πολύ νέος, στα 35 του, γιατί ήθελε να δοκιμάσει πολλούς τομείς, για να δει τι είναι αυτό που πραγματικά του αρέσει. Μάλιστα, όπως ανέφερε, δοκίμασε πολλά, για να μην μεγαλώσει και πει ότι δεν έκανε αυτά που ήθελε και τότε ίσως θα το μετάνιωνε.

Ο ... μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, αλλά σίγουρα έφτιαξε την διάθεση των κριτών, οι οποίοι και του είπαν τα καλύτερα λόγια, για τον χαρακτήρα του.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved