Showbiz

Ιωαννίδης για τηλεθέαση: «Με έχετε ξαναρωτήσει, είναι η τρίτη φορά που με ρωτάτε ακριβώς το ίδιο»

Gossip-tv Team

Ο Πάνος Ιωαννίδης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τα νούμερα τηλεθέασης, με την αντίδρασή του να είναι κάπως περίεργη. 

Είναι ένα από τα αγαπημένα ριάλιτι μαγειρικής, που το κοινό το έχει αγαπήσει πάρα πολύ και το παρακολουθεί ανελιπώς, χωρίς να χάνει επεισόδιο.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για το MasterChef, δηλώνοντας ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος με την πρεμιέρα του ριάλιτι και ότι φέτος ανυπομονούν να δούν νέα ταλέντα, που θα τους μαγέψουν με τις μαγειρικές τους ικανότητες. Ο ίδιος ρωτήθηκε για τα νούμερα τηλεθέασης, λέγοντας ξεκάθαρα ότι δεν τα κοιτάει ποτέ και περιμένει από τον κόσμο να δηλώσει ξεκάθαρα την προτίμησή του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε μια χαρά, πολύ ωραία! Φυσικά και χαρήκαμε όλοι με την πρεμιέρα του MasterChef. Πάντα έχουμε κάποιους στο μυαλό μας δυνητικά ότι θα μπορούσε να είναι και αυτοί που θα το πάρουν το έπαθλο... Με έχετε ξαναρωτήσει για τα νούμερα τηλεθέασης, είναι η τρίτη φορά που με ρωτάτε ακριβώς το ίδιο. Όχι, δεν τα κοιτάζουμε... Ο κόσμος θα το κρίνει με την προτίμησή του»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved