Media

MasterChef: Η παίκτρια που «τρέλανε» τους κριτές- Πέρασε με 3 «ναι» και πήδηξε από την χαρά της!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (24-1) παρακολουθήσαμε τις φανταστικές προσπάθειες των διαγωνιζόμενων, που προσπάθησαν να κερδίσουν μια θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πάρα πολύ και τα τελευταί χρόνια, το παρακολουθούν ανελιπώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο (24-1) γνωρίσαμε την Tατιάνα, 53 ετών, μια διαγωνιζόμενη με καταγωγή από την Ασία, που κατάφερε να κερδίσει τους κριτές, όχι μόνο με τις μαγειρικές της ικανότητες, αλλά και με την φανταστική ενέργειά της. Η ίδια επέλεξε να μαγειρέψει ένα ιδιαίτερο πιάτο και εντυπωσίασε και τους τρεις κριτές, οι οποίοι στο τέλος της έδωσαν και συγχαρητήρια. Πολύ πιο συγκεκριμένα, το πιάτο της αποτελούνταν από τηγανητό ρύζι, κοτόπουλο και λαχανικά. Η Τατιάνα είπε ότι είναι ενθουασιασμένη που βρισκόταν εκεί, μιας και ήταν όνειρό της να λάβει μέρος στο MasterChef. Μάλιστα, ανέφερε ότι πριν από δέκα χρόνια, η κόρη της ήταν στο MasterChef Junior, όπου είχε φτάσει και μέχρι την τελική 20αδα του διαγωνισμού.

Μόλις της ανακοίνωσαν ότι θα περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και θα προχωρήσει στο Bootcamp, η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά της, ρωτώντας την ίδια στιγμή τους κριτές: "Μπορώ να πηδήξω;", με εκείνους να της απαντούν πως ναι. Η Τατιάνα ξεκίνησε να χαροπηδάει από την χαρά της και δήλωσε ευτυχισμένη για αυτήν την ευκαιρία που της δίνεται.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Η συγκινητική ιστορία του παίκτη- Αποθεώθηκε από τους κριτές και απέσπασε τρία «ναι»!

MasterChef: Οι κριτές δέχτηκαν... ρώσικη απειλή: «Θα βρω πού μένετε...»

MasterChef: Ο παίκτης που τρέλανε τους κριτές και η επική ατάκα του: «Θέλω να δω τις φάτσες σας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved