Media

MasterChef: Η συγκινητική ιστορία του παίκτη- Αποθεώθηκε από τους κριτές και απέσπασε τρία «ναι»!

Gossip-tv Team

MasterChef: Οι auditions του ριάλιτι μαγειρικής συνεχίζονται, με τους παίκτες να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να τα καταφέρουν.

Ο παίκτης είχε καταγωγή από την Κρήτη και αποφάσισε να φτιάξει ένα ιδιαίτερο πιάτο με αρνάκι, στάκα, μανιτάρια και τρούφα. Μόλις οι κριτές τον ρώτησαν για τους στόχους του μέσα στον διαγωνισμό και για το πώς πήρε την απόφαση να πάει στο MasterChef, εκείνος απάντησε ότι ακόμα δεν ξέρει ποιος τον έχει δηλώσει στο παιχνίδι, αλλά ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο, μιας και του αρέσει πολύ αυτή η ευκαιρία, γιατί θα του δώσει εμπνευση, για να συνεχίσει.

Μόλις έφτασε η ώρα να δοκιμάσουν και να πουν την γνώμη τους, οι κριτές ρώτησαν τον Αλέξανδρο αν δοκίμασε από το πιάτο που είχε επιλέξει να φτιάξει. Εκείνος απάντησε πως όχι, με τον Σωτήρη Κοντιζά να του απαντά: "Δεν ξέρεις τι έχασες, ήταν πολύ καλό το πιάτο σου". Ο Αλέξανδρος απέσπασε τρια ναι από τους κριτές, οι οποίοι του φόρεσαν την ποδιά και τον καλωσόρισαν στο bootcamp του διαγωνισμού.

Μετά την λήξη της δοκιμασίας, ο παίκτης δήλωσε συγκινημένος που τα κατάφερε και ότι είναι έτοιμος να τα δώσει όλα, για να τα καταφέρει. Μάλιστα, εξομολογήθηκε και μια προσωπική του ιστορία, λέγοντας ότι ο καθένας μπορεί να αλλάξει αν το θέλει, μιας και ο ίδιος ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών, αποφάσισε να πάει σε κέντρο απεξάρτησης και κατάφερε να βγει νικητής από την συγκεκριμένη περιπέτεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Οι κριτές δέχτηκαν... ρώσικη απειλή: «Θα βρω πού μένετε...»

MasterChef: Ο παίκτης που τρέλανε τους κριτές και η επική ατάκα του: «Θέλω να δω τις φάτσες σας»

MasterChef: Ποιος κριτής έχει τις περισσότερες κατακτήσεις; (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved