Media

MasterChef: Οι κριτές δέχτηκαν... ρώσικη απειλή: «Θα βρω πού μένετε...»

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (18-1), είδαμε τους κριτές να είναι καθ' όλα έτοιμοι να δοκιμάσουν τα πιάτα των διαγωνιζόμενων, που ανάμεσά τους κρύβεται ο φετινός νικητής.

Η Αναστασία είχε καταγωγή από την Ρωσία και, όπως φάνηκε, είχε απίστευτο χίουμορ, μιας και οι κριτές δεν σταμάτησαν να γελούν, με αυτά που τους έλεγε. Η ίδια επέλεξε να μαγειρέψει μια μακαρονάδα με άνιθο, βότκα, παρμεζάνα και σολωμό.

Ενώ στην αρχή, εκείνη ήταν σίγουρη πως θα περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και θα καταφέρει να πάρει τα πολυπόθητα "ναι", δυστυχώς είχε κάποιες αστοχίες. Πιο συγκεκριμένα, είχε βράσει τα ζυμαρικά από πριν, με αποτέλεσμα να φουσκώσουν και να μην φαίνονται φρέσκα, ώστε να δέσουν καλύτερα με τα υπόλοιπα υλικά. Επίσης, από το πιάτο της έλειπε η υγρασία, κάτι που έγινε εμφανές και από εκείνη, αλλά και από τους τρεις κριτές, οι οποίοι της είπαν ότι ή είχε βάλει πολλά ζυμαρικά ή έπρεπε να φτιάξει περισσότερη σάλτσα.

Η Αναστασία μάλιστα, όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμασε του είπε: "Λείπουν πράγματα, αλλά είναι γευστικό το πιάτο. Κανονίστε γιατί θα μάθω που μένετε". Εκείνος γέλασε περιπαικτικά και συμφώνησε με την Αναστασία ότι αυτό που του είπε είναι κάτι σαν ρώσικη απειλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Ο παίκτης που τρέλανε τους κριτές και η επική ατάκα του: «Θέλω να δω τις φάτσες σας»

MasterChef: Ποιος κριτής έχει τις περισσότερες κατακτήσεις; (Video)

MasterChef: Αυτός ο διαγωνιζόμενος κατάφερε να αποσπάσει το golden pin του Πάνου Ιωαννίδη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved