Media

MasterChef: Το πιάτο με τις γαρίδες κατάφερε να του δώσει την λευκή ποδιά- «Άφωνοι» οι κριτές!

Gossip-tv Team

MasterChef: Οι διαγωνιζόμενοι, για ακόμα μια φορά, ρίχτηκαν στη μάχη για να κερδίσουν μια θέση στην επόμενη φάση και να αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο έχει κατακτήσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού τα τελευταία χρόνια, αφού πολλοί είναι εκείνοι που το παρακολουθούν ανελιπώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο (25-1) είδαμε τους διαγωνιζόμενους να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, με κάποιους να εντυπωσιάζουν τους κριτές με ευφάνταστο τρόπο και με πιάτα αξιοζήλευτα. Ένας από τους υποψήφιους, που προκάλεσαν τις καλύτερες εντυπώσεις ήταν ο 27χρονος Νικήτας, ο οποίος είχε έρθει από την Καλαμάτα, για να κυνηγήσει το όνειρό του στην μαγειρική.

Ο ίδιος επέλεξε να μαγειρέψει ένα πιάτο με γαρίδες, [που συνόδευσε με πουρέ από καραμελλωμένο κουνουπίδι, το οποίο, όπως είπε, το είχε δουλέψει αρκετά, για να μπορέσει να τα καταφέρει. Οι κριτές είδαν ότι το πιάτο του ήταν υψηλών προδιαγραφών, με πολύ καλές ισορροπίες και σίγουρα άξιζε μια θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Ο ... κατάφερε να περάσει στο Bootcamp με τρια ναι, πράγμα που σημαίνει ότι στην επόμενη φάση του διαγωνισμού πηγαίνει με πλεονέκτημα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Ο λογιστής που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει, αλλά του έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία!

MasterChef: Το έργο των κριτών γίνεται ακόμη πιο δύσκολο κρατώντας τις τελευταίες λευκές ποδιές

Τηλεθέαση: Ο Σασμός και η δολοφονία του Πετρή κατατρόπωσε τους αντιπάλους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved