Media

Βινύλιο: Η επική εμφάνιση του Κανάκη και του Σερβετά- Φόρεσαν περούκες και ντύθηκαν σε 80's mood!

Gossip-tv Team

Βινύλιο: Στο σημερινό επεισόδιο (28-1) παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στη δεκαετία του 1980, με τους τηλεθεατές να δηλώνουν ενθουσιασμένοι. 

Είναι η αγαπημένη εκπομπή της τηλεόρασης, την οποία το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί ανελιπώς κάθε Παρασκευή βράδυ, μιας και το κάθε επεισόδιο παρουσιάζει ένα διαφορετικό θέμα, κάνοντας ιδιαίτερες αναδρομές στο παρελθόν, με τρόπο ευφάνταστο και φυσικά χιουμοριστικό.

Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε και το πρώτο πράγμα που σίγουρα προσέξαμε ήταν η εμφάνιση του Αντώνη Κανάκη και του Γιάννη Σερβετά, οι οποίοι ήταν αλλιώτικοι και δεν είχαν σχέση με καμία άλλη φορά. Οι δυο τους είχαν φορέσει μαύρες περούκες στο κεφάλι τους, ενώ το ντύσιμό τους ήταν αρκετά έντονο, με φλούο χρώματα. Το θέμα της σημερινής εκπομπής ήταν η δεκαετία του 1980, με τους παρουσιαστές να δηλώσουν ότι έχουν επιλέξει τα καλύτερα, για να παρούσιάσουν.

Ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε ότι η εμφάνιση που επέλεξε να κάνει στην εκπομπή δεν είχε πολύ μεγάλη διαφορά από το πως ήταν πραγματικά εκείνη την εποχή, κάνοντας όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες τους να έχουν "κλάψει από τα γέλια".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

VINYΛΙΟ: Αφιέρωμα στη δεκαετία του ‘80

Βινύλιο: Το αφιέρωμα στην ελληνική ροκ σκηνή «έβαλε φωτιά» στο Twitter- Επικά σχόλια!

VINYΛΙΟ: Αφιέρωμα στα καλύτερα ελληνικά ροκ τραγούδια όλων των εποχών

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved