Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ανηψιά πασίγνωστης τραγουδίστριας αποθεώθηκε- Κέρδισε το golden buzzer!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Η 14χρονη διαγωνιζόμενη ήταν αυτοδίδακτη, δεν είχε κάνει ποτέ μαθήματα φωνητικής και έκανε τους κριτές να συγκινηθούν μοναδικά. 

Το αγαπημένο talent σόου, σε κάθε νέο του επεισόδιο, μας αποκαλύπτει πολλές εκπλήξεις, που μας κάνουν να χειροκροτούμε τους υποψήφιους για το θάρρος τους να ανέβουν στη σκηνή και να μας δείξουν το ταλέντο τους.

Στο σημερινό επεισόδιο, τη σκηνή "τάραξε" η 14 χρονη Ευφραιμία, μιας διαγωνιζόμενη που τραγουδούσε πρώτη φορά στη ζωή της μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο κοινό. Η ίδια είπε ότι έχει τσιγγάνικη καταγωγή και είναι περήφανη για αυτό, ενώ το είδωλό της στη μουσική είναι η θεία της, η οποία είναι η γνωστή τραγουδίστρια, Ειρήνη Μερκούρη. Η κοπέλα ερμήνευσε με ένα μοναδικό τρόπο το Hero της Mariah Carey και οι κριτές δεν μπορούσαν να πιστέψουν σε αυτό που άκουγαν.

Όταν έφτασε η στιγμή της κριτικής, οι τέσσερίς τους καταχειροκρότησαν την 14χρονη Ευφραιμία και της έδωσαν πολλά συγχαρητήρια για το ταλέντο της. Όταν έφτασε η σειρά της Κρυσταλλίας, εκείνη της είπε ότι την συγκίνησε και δεν μπόρεσε παρά να πατήσει το golden buzzer, μια εξέλιξη που έκανε την κοπέλα να ξεσπάσει σε κλάμματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved