Media

Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου: Πως αντέδρασε σε ερώτηση για την συμμετοχή της στον επόμενο κύκλο του GNTM;

Gossip-tv Team

Η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις, κατά τiw oποίες υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, μιλώντας για τον χαρακτήρα της, αλλά και για τον επόμενο κύκλο του GNTM.

Είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της Ελλάδας, η οποία δραστηριοποιείται αρκετά και στο εξωτερικό, μιας και μόντελινγκ πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά της και είναι όλη της η ζωή.

Η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη "Τι λες τώρα" και φυσικά ρωτήθηκε για το αν θα βρίσκεται του χρόνου και πάλι στο GNTM, στην θέση που εκείνη κατείχε και φέτος. Παράλληλα, μίλησε για τις αρνητικές κριτικές, που εκείνη έχει δεχτεί κατά καιρούς και το πως το αντιμετώπισε εκείνη

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:«Δεν γνωρίζω κι αυτή είναι η αλήθεια, υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Έχω μιλήσει και με τα παιδιά και δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει, είναι ακόμα νωρίς. Νομίζω κάπου το Πάσχα, θα παρθούν κάποιες αποφάσεις... Δεν ξέρω, δηλαδή ακόμα το ξινή μου αρέσει, γιατί είμαι λίγο ξινή καμιά φορά, ενώ δήλωσε πως παλιά στο σχολείο την έλεγαν και σνομπ»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved