Media

Αγγελική Ηλιάδη: Η επιστροφή της στη «Φάρμα» είναι γεγονός- Η συγκίνηση των παικτών!

Gossip-tv Team

Όπως είδαμε και σε σχετικό βίντεο, η Αγγελική Ηλιάδη επιστρέφει στην "Φάρμα" και φέρνει τα πάνω- κάτω, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση, ειδικά στην κολλητή της φίλη, Σάσα Μπάστα

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο από την πρώτη κιόλας στιγμή της προβολής του, έχει προκαλέσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο και το πάρακολουθεί ανελλιπώς.

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν μια από τις διαγωνιζόμενες της Φάρμας, η οποία είχε προκαλέσει ποικίλλα σχόλια, τόσο για τις δυνατότητες της, όσο και για το ειδύλλιο που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη. Σε σχετικό βίντεο που παρακολουθήσαμε, είδαμε τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει στους παίκτες της Φάρμας ότι κάποιος από τους παίκτες επιστρέφει.

Όλο αυτό, ο Σάκης Τανιμανίδης το είχε ξεκινήσει σαν πλάκα σε προηγούμενο επεισόδιο, που έκανε μάλιστα και την Σάσα Μπάστα να κλαίει με λυγμούς, στο άκουσμα και μόνο ότι η καλύτερή της φίλη θα επιστρέψει. Αυτήν την φορά όμως, η Αγγελική επέστρεψε και η Σάσα δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει, καθώς την κρατούσε στην αγκαλιά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved