Media

Νίκος Ψάρρας: «Ο γιος μου, μού είπε να παίζω θέατρο με zoom, για να μη φεύγω από το σπίτι»

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Ψαρράς παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις, κατά τις οποίες υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την επιστροφή του στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και την οικογένειά του. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές δουλειές, τόσο στο θέατρο, όσο στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Ο Νίκος Ψαρράς παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" και μίλησε για την επιστροφή του στις "Άγριες Μέλισσες" και τον καθοριστικό ρόλο που θα παίξει στη σειρά. Παράλληλα, μίλησε για την ζωή του στη Νέα Υόρκη και τα χρόνια που πέρασε στο εξωτερικό, αλλά και για την οικογένειά του, που είναι το παν στη ζωή του, μιας και η γυναίκα του και ο γιος του είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο «Σταμάτης», επιστρέφει στις “Άγριες Μέλισσες” και φέρνει φασαρίες, έρχεται για να βολευτεί, αλλά το χωριό δεν τον αντιμετωπίζει θετικά. Ο Σταμάτης δεν επιστρέφει μόνο στις “Άγριες Μέλισσες”, φέρνει μαζί του και έναν ακόμη άνθρωπο... Από τη Νέα Υόρκη έχω υπεροχή εικόνα, είχα χρήματα από τις υποτροφίες και εμένα σε εάν υπέροχο σπίτι, με γείτονες τον Ίθαν Χοκ και την Ούμα Θέρμαν. Στο Λος Άντζελες σέρβιρα σε όλα τα ελληνικά εστιατόρια, πολύ ταραμά και πολλή ελληνική σαλάτα, για να βγάζω τα προς το ζην. Μάλιστα, στο Λος Άντζελες όταν λες ότι είσαι ηθοποιός, σε ρωτάνε «σε ποιο εστιατόριο δουλεύεις;... Συνειδητοποίησα πόσο ωραίο είναι να είσαι στην Ελλάδα, να μιλάς τη γλώσσα σου όταν παίζεις, να πάρεις δυο τηλεφωνά τα μεσάνυχτα όταν δεν είσαι καλά. Τα πρώτα δυο χρονιά στο Λος Άντζελες ήταν πολύ σκούρα, με πολλή μελαγχολία και απόρριψη, ήμουν πεπεισμένος ότι είχα διαλέξει τη λάθος δουλειά.»

«Δεν χορταίνω ούτε τη γυναίκα μου, την Ελένη, ούτε τον γιο μας τον Πάνο, προσπαθώ να είμαι μαζί τους όσο γίνεται. Ο γιος μου, μού είπε να παίζω θέατρο από το μπαλκόνι μας ‘η με zoom, για να μη φεύγω απ’ το σπίτι. Μου αποκάλυψε ότι στενοχωριέται πολύ που φεύγω από το σπίτι, γιατί αισθάνεται πως έχω χωρίσει τη μαμά του... Ωστόσο, τού εξηγώ ότι τον αγαπώ, αλλά πρέπει να δουλέψω για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Ενοχλείται όταν με σταματάει κόσμος στο δρόμο για να μου μιλήσει και το γελοιοποιεί λέγοντας «ναι, ναι, ναι είναι ο Νίκος Ψαρράς, αυτός». Ήξερα ότι θα κάνω οικογένεια με την Ελένη από το πρώτο μας βλέμμα».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved