Media

Η Φάρμα: Αποκλειστικό: Το ατύχημα της Νάιρα, τα κλάματα, ο πανικός και η διάγνωση του διασώστη!

Η Φάρμα: Οι δύσκολες στιγμές δεν έχουν τέλος για τους τηλεοπτικούς αγρότες με θύμα, αυτή τη φορά τη Νάιρα Αλεξοπούλου η οποία είχε ένα ατύχημα στο κοτέτσι. 

Την ώρα που η όμορφη τραγουδίστρια έβλεπε τα αυγά στο κοτέτσι, ένα σιδερένιο καπάκι έπεσε με δύναμη πάνω στη μύτης και εκτός από τον πόνο που της προκάλεσε, της προκάλεσε και πανικό.

Μέσα σε κλάματα η Νάιρα ζήτησε βοήθεια και αμέσως έσπευσαν κοντά της οι συμπαίκτες της με πρώτη και καλύτερη τη Σάσα Μπάστα η οποία είναι και φίλη της.

Όλοι έδειξαν να ανησυχούν αρχικά καθώς η Νάιρα δεν μπορούσε μέσα στα κλάματά της να εξηγήσει τι ακριβώς τι της είχε συμβεί όμως στην πορεία διαπίστωσαν πως δεν ήταν τίποτα άλλο από μία καλή γρατζουνιά στη μύτη και τίποτα παραπάνω. Βέβαια, επειδή το σημείο σχεδόν αμέσως πρήστηκε, η Νάιρα έδειξε να αγχώνεται ακόμα παραπάνω καθώς όπως εξήγησε στη συνέχεια, επειδή είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στο συγκεκριμένο σημείο, ανησυχούσε μήπως είχε προκαλέσει ζημιά.

Η Σάσα αμέσως την οδήγησε στους διασώστες και ένας από τους ανθρώπους που φροντίζουν τους τηλεοπτικούς αγρότες, αφού την εξέτασε, την καθησύχασε ότι δεν πρόκειται για σοβαρό τραύμα και πως με το πέρασμα των ημερών θα γίνει όπως ήταν και πριν.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο με τη στιγμή του ατυχήματος της Νάιρα Αλεξοπούλου παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

Αγγελική Ηλιάδη: Η επιστροφή της στη «Φάρμα» είναι γεγονός- Η συγκίνηση των παικτών!

Η Φάρμα: Σάρωσε η Σάσα Μπάστα - Η παίκτρια που αποχώρησε με συντριπτική ήττα

Η Φάρμα: Ατύχημα για τον Κουτσαβάκη - Ο αυτοτραυματισμός στο μάτι (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved