Media

Πάνος Νάτσης: «Είχε ξεκινήσει με τη σύντροφό του τη διαδικασία να μεγαλώσουν την οικογένειά τους»

Gossip-tv Team

Μία αποκάλυψη έκανε το Πρωινό για τον Πάνο Νάτση που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο μετά από τροχαίο που είχε.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε στην πολύ δύσκολη θέση να πρέπει να αναγνωρίσει μετά το δυστύχημα την σορό του καθώς ο πατέρας του έχει φύγει από τη ζωή του και η μητέρα του δεν ήταν σε θέση να το κάνει.

Η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, όπως έγινε γνωστό κλήθηκε για την αναγνώριση της σορού. Όμως δεν είχε κάποιο έγγραφο μαζί της που να πιστοποιεί τη σχέση τους, έτσι χρειάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι και να πάρει ένα ιατρικό έγγραφο που αποδείκνυε ότι είναι ζευγάρι.

Ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε: «Προσπάθησαν να βρουν τους συγγενείς οι Αξιωματικοί της τροχαίας, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό. Μάλιστα η μία αδερφή του αδικοχαμένου δεν μπορούσε να πάει γρήγορα. Έτσι κλήθηκε η σύντροφός του για την αναγνώριση. Δε μπορούσε να πιστοποιήσει τη σχέση που έχει με τον Πάνο Νάτση. Έτσι έπρεπε να γυρίσει στο σπίτι και να βρει ένα ιατρικό έγγραφο που είχε τις υπογραφές και τα ονόματά τους και με αυτό το χαρτί της επέτρεψαν να δει και να αναγνωρίσει τη σορό» .

Και τότε ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Δεν επιτρέπεται αν δεν είσαι συγγενείς να πας και να αναγνωρίσεις τον νεκρό. Οι δύο άνθρωποι αυτοί – δε μπορώ να το πω κιόλας – επειδή είχαν αποφασίσει να ζήσουν μία κοινή ζωή, έκαναν όνειρα για οικογένεια, έκαναν όνειρα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους…»!

Και αποκάλυψε ο παρουσιαστής: « Είχαν ξεκινήσει μία διαδικασία που πιστοποιούσε ότι οι δύο άνθρωποι ξεκινούσαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Δε μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Με αυτό το χαρτί πήγε η Διονυσία για την αναγνώριση».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved