Media

O Κονταρός «έσπασε» τη σιωπή του - Θα είναι κουμπάρος στον γάμο της Βανδή με τον Μπισμπίκη;

Gossip-tv Team

Ο Μανώλης Κονταρός αποκάλυψε αν θα είναι κουμπάρος στον γάμο της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο Μανώλης Κονταρός σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Love it» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε αλλά και στην σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη καθώς και στις φήμες που θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο ερμηνευτής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μετά το ατύχημα δεν μου είναι τίποτα εύκολο. Έχω κινητικά προβλήματα, αλλά αυτό που μου λείπει πολύ είναι ο χορός, λάτρευα τον χορό. Δεν υπάρχει για μένα αυτός που ευθύνεται για το σοβαρό μου ατύχημα, τον αγνοώ. Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο και μετά από κάποια χρόνια τον πήρα εγώ. Όταν του είπα ποιος είμαι, τα έχασε. Του είπα “δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι ζημιά έχεις κάνει σε έναν άνθρωπο με τέσσερα παιδιά”. Οι αληθινοί άντρες βεβαίως και κλαίνε», είπε αρχικά ο Μανώλης Κονταρός.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή, είπε: «Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι δύο αξιόλογοι καλλιτέχνες και φίλοι μου. Ο χρόνος θα δείξει αν θα γίνω κουμπάρος. Είμαστε καλοί φίλοι, όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, θα το μάθετε».

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Κονταρός:«Είμαι μόνιμα σε ένα Γολγοθά μετά το ατύχημα που τον ανεβαίνω κάθε μέρα»

Κονταρός για το«κουμπαράκια» σε Μπισμπίκη – Βανδή: «Ρωτήστε τους ίδιους» (Video)

Βανδή: Η βιντεοκλήση στον Μπισμπίκη την ώρα του J2US – Το πλάνο που δεν παρατήρησες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved