Media

Βανδή: Η βιντεοκλήση στον Μπισμπίκη την ώρα του J2US – Το πλάνο που δεν παρατήρησες!

Gossip-tv Team

Συνέβη κι αυτό! Η Δέσποινα Βανδή την ώρα που ήταν στο J2US έκανε βίντεοκλήση στον Βασίλη Μπισμπίκη! Το απόσπασμα πρόβαλε η εκπομπή, Super Κατερίνα!

Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν κρύβονται…

Το βράδυ του Σαββάτου ο κοινός φίλος του ζευγαριού, Μανώλης Κονταρός, τον οποίο έχουν επισκεφτεί στο μαγαζί που τραγουδά, βρέθηκε στο πλατό του J2US!

Την ώρα λοιπόν που ο Μανώλης Κονταρός βρισκόταν ήταν στη σκηνή, η Δέσποινα Βανδή έκανε βιντεοκλήση στον αγαπημένο της και αυτό το πλάνο τσάκωσε η εκπομπή του Alpha… που πολλοί το είδαν, αλλά ελάχιστοι το παρατήρησαν!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα», ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πώς η Δέσποινα Βανδή συνάντησε τους γονείς και το σόι του Βασίλη Μπισμπίκη.Ο δημοσιογράφος είπε πως το ζευγάρι βρέθηκε στο Λουτράκι, τη γενέτειρα του ηθοποιού, όπου και γευμάτισαν δύο φορές με την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα ο Στέφανος αρχικά ανέφερε πώς: «Για μένα, μια σχέση επισημοποιείται όταν ο άνδρας πάρει το κορίτσι του και το πάει στους γονείς. Αυτό σημαίνει… είναι το κορίτσι μου! Κι αυτό έγινε. Η αδερφή του Βασίλη είχε γενέθλια και γιορτή εκείνη τη μέρα και εκεί, σε ένα οικογενειακό τραπέζι, ο Βασίλης πήρε τη Δέσποινα και τη γνώρισε στην οικογένεια. Αυτό έχει γίνει πριν δύο εβδομάδες. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που συνάντησε τους γονείς του Βασίλη. Την πρώτη φορά τους συνάντησε στο πατρικό σπίτι του Βασίλη. Τη δεύτερη φορά όμως ήταν και με άλλους συγγενείς γιατί στα γενέθλια – γιορτή υπήρχε κι άλλος κόσμος».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Οπότε, με λίγα λόγια, η Δέσποινα έχει γνωρίσει και το σόι. Από εκείνη τη μέρα που γνώρισε τα πεθερικά, ο έρωτας “μπετώνει” περισσότερο».

Δείτε παραπάνω την Δέσποινα να κάνει βιντεοκλήση στον αγαπημένο της!

Διαβάστε επίσης

J2US: Mανώλης Κονταρός: Η αινιγματική μαντινάδα που αφιέρωσε στη Δέσποινα Βανδή!

Η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκε για πρώτη φορά με τους γονείς του Βασίλη Μπισμπίκη! (video)

Βανδή - Μπισμπίκης: Η πρώτη γνωριμία και τα δυνατά συναισθήματα - Τι αποκαλύπτουν φίλοι τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved