Η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκε για πρώτη φορά με τους γονείς του Βασίλη Μπισμπίκη! (video)
Showbiz

Η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκε για πρώτη φορά με τους γονείς του Βασίλη Μπισμπίκη! (video)

Ο έρωτας ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη όπως όλα δείχνουν δυναμώνει και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο.

Μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα», ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πώς η Δέσποινα Βανδή συνάντησε τους γονείς και το σόι του Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο δημοσιογράφος είπε πως το ζευγάρι βρέθηκε στο Λουτράκι, τη γενέτειρα του ηθοποιού, όπου και γευμάτισαν δύο φορές με την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα ο Στέφανος αρχικά ανέφερε πώς: «Για μένα, μια σχέση επισημοποιείται όταν ο άνδρας πάρει το κορίτσι του και το πάει στους γονείς. Αυτό σημαίνει… είναι το κορίτσι μου! Κι αυτό έγινε. Η αδερφή του Βασίλη είχε γενέθλια και γιορτή εκείνη τη μέρα και εκεί, σε ένα οικογενειακό τραπέζι, ο Βασίλης πήρε τη Δέσποινα και τη γνώρισε στην οικογένεια. Αυτό έχει γίνει πριν δύο εβδομάδες.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που συνάντησε τους γονείς του Βασίλη. Την πρώτη φορά τους συνάντησε στο πατρικό σπίτι του Βασίλη. Τη δεύτερη φορά όμως ήταν και με άλλους συγγενείς γιατί στα γενέθλια – γιορτή υπήρχε κι άλλος κόσμος».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Οπότε, με λίγα λόγια, η Δέσποινα έχει γνωρίσει και το σόι. Από εκείνη τη μέρα που γνώρισε τα πεθερικά, ο έρωτας “μπετώνει” περισσότερο».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Ευγενία Δημητροπούλου: Υιοθέτησε κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε! Η συγκινητική ανάρτηση και η φωτό!

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Τον Πέτρο Φιλιππίδη πάντοτε τον συνόδευαν αυτές οι φήμες»

Βανδή - Μπισμπίκης: Η πρώτη γνωριμία και τα δυνατά συναισθήματα - Τι αποκαλύπτουν φίλοι τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved