Ευγενία Δημητροπούλου: Υιοθέτησε κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε! Η συγκινητική ανάρτηση και η φωτό!
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: Υιοθέτησε κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε! Η συγκινητική ανάρτηση και η φωτό!

Η Ευγενία Δημητροπούλου, λίγο καιρό μετά τον γάμο της με τον γνωστό νευροχειρουργό, Στέλιο Βλατάκη, αποφάσισε να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι! 

Η Ευγενία Δημητροπούλου σε παλαιότερη συνέντευξη της, στην Ελένη Μενεγάκη μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για το επάγγελμά της, για την σειρά «Ήλιος» που πρωταγωνιστεί, για τον γάμο αλλά και για το ενδεχόμενο μίας υιοθεσίας.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός είχε δηλώσει:«Ήμουν πάντα το «μαζεμένο» και «σωστό» παιδί και η υποκριτική ήταν η απελευθέρωση μου» και πρόσθεσε πώς: «Είμαι εργασιομανής, παλιά ένιωθα πολύ ενοχικά και στην παραμικρή παύση».

Για την καθημερινή σειρά που πρωταγωνιστεί είπε: «Το καθημερινό σήριαλ ήρθε σε μια πολύ ωραία στιγμή».

«Στην καραντίνα έφαγα «χαστουκιά» που με έκαναν να είμαι πιο παροντική», δήλωσε για την περίοδο της καραντίνας και για το πώς βίωσε τον εγκλεισμό.

Η ίδια αναφέρθηκε και στο γάμο της «Δεν αγχώθηκα στην ιδέα του γάμου, είπα το ζούμε».

Η ίδια όμως δεν έκρυψε την επιθυμία της να γίνει μανούλα και είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά».

Στο ενδεχόμενο μίας υιοθεσίας είχε πει:«Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή, για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω εάν παιδιά ή υιοθετώ εάν παιδί».

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η επιθυμία αυτή, έγινε πραγματικότητα. Η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πώς υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από την Sierra Leone.

«Παναγία μου σε ευχαριστώ!🙏 Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!🌸💗🌸», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευγενία Δημητροπούλου, μην μπορώντας να κρύψει την χαρά της.

Όπως ήταν φυσικό οι διαδικτυακοί της φίλοι ξετρελάθηκαν με την είδηση, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Διαβάστε επίσης:

Ευρυδίκη: Αναβάλλει τις εμφανίσεις της λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας! Τι ανακοίνωσε η ίδια

Η συγκίνηση του Στέλιου Διονυσίου για τα παιδιά του: «Ζουν στο Λονδίνο και μου λείπουν!»

Λουκία Πιστιόλα: Η απόφαση να δουλέψει στις φυλακές με ισοβίτες και ο θάνατος του πατέρα της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved