J2US: Mανώλης Κονταρός: Η αινιγματική μαντινάδα που αφιέρωσε στη Δέσποινα Βανδή!
Media

J2US: Mανώλης Κονταρός: Η αινιγματική μαντινάδα που αφιέρωσε στη Δέσποινα Βανδή!

Το σημερινό επεισόδιο του J2US είχε εκπληκτικούς καλεσμένους και πραγματικά μας ξεσήκωσε και μας έκανε να περάσουμε φανταστικά. 

Είναι το αγαπημένο σόου, που το παρακολουθούμε κάθε Σαββατόβραδο και μας κρατά την καλύτερη παρέα, με τον Νίκο Κοκλώνη να μην χάνει ευκαιρία για τραδούδι και χορό και οι κριτές μαζί με τα ζευγάρια να είναι έτοιμοι για οποιοδήποτε πάρτι.

Στο σημερινό επεισόδιο (4-12) του J2US είδαμε καλεσμένους έκπληξη, οι οποίοι μας έκαναν να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να κάνουμε πάρτι. Μετά από την εμφάνιση του Light στη σκηνή του σόου, είδαμε και την επίσκεψη του Γιώργου Τσαλίκη και του Μανώλη Κονταρού, οι οποίοι την φετινή σεζόν τραγουδούν μαζί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός μας ξεσήκωσαν με ένα ποτ πουρί από το πρόγραμμά τους, σε μια προσπάθεια να παντρέψουν το λαούτο με το μπουζούκι. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Ο Μανώλης Κονταρός με τις μαντινάδες του μας μετέφερε στην αγαπημένη Κρήτη και μας έκανε να χορέψουμε μαζί του. Αφιέρωσε μια μαντινάδα όλο νοήμα στη Δέσποινα Βανδή, η οποία βρίσκεται στην κριτική επιτροπή. Δείτε παρακάτω το βίντεο με την αφιέρωση του Μανώλη Κονταρού στη Δέσποινα Βανδή:

Διαβάστε επίσης:

J2US: O Light σε μια σπάνια εμφάνιση- έκπληξη στο σόου και το μήνυμά του για τον ρατσισμό!

J2US: Super Κική - Γιώργος Βελισσάρης: Τα "καλύτερα παιδιά"... έσκισαν!

J2US: Ελένη Δήμου και Νίκος Κοκλώνης σε ένα ντουέτο έκπληξη στη σκηνή του σόου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved