Media

Αποκαλυπτική η Ισαβέλλα Δάρρα: «Είναι ένα κύκλωμα κλειστό, δεν σε αφήνουν να διεισδύσεις»

Gossip-tv Team

Η Μις Ευρώπη 1997, Iσαβέλλα Δάρρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day  για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, αφού τα τελευταία τρία χρόνια μοιράζεται την καθημερινότητά της μεταξύ Ελλάδας και Ντουμπάι.

Αρχικά ανέφερε: «Ο σύντροφός μου με τράβηξε και με παρέσυρε. Στην αρχή δεν με πολυτράβαγε, αλλά είναι η πόλη του μέλλοντος. Σε ενάμιση χρόνο που θα ενηλικιωθεί ο γιος μου ετοιμάζομαι να πάω να ζήσω μόνιμα εκεί. Θα προσπαθήσω να διδάξω πιάνο. Με ενδιαφέρει και η φωτογραφία μόδας.»!

Και τόνισε: «Στην Ελλάδα, ο κύκλος είναι κλειστός και δεν σε αφήνουν να διεισδύσεις και κάποια στιγμή λες «πάω να το κάνω αλλού»».

Και υπογράμμισε το πρώην μοντέλο: «Θέλω να τελειώσω με τα διαζύγια πρώτα και μετά. Δεν είχε χρειαστεί να βγει το διαζύγιο, αλλά τώρα που χρειάζεται θα το βάλω μπροστά. Φαντάζομαι ότι θα γίνει ο γάμος μου και πρέπει να γίνει, το ευνοούν πολύ στο Ντουμπάι».

Όσον αφορά το διαμέρισμα που μένει στο Ντουμπάι με τον αγαπημένο της, τόνισε: «Το διαμέρισμά μου είναι στον 42ο όροφο. Όταν χτυπάει συναγερμός πρέπει να κατέβεις με τα πόδια και τα ασανσέρ δεν δουλεύουν. Έχει πολύ ωραία θέα, βλέπεις όλους τους ουρανοξύστες, το Μπουρτζ Χαλίφα από μακριά».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το Happy Day!

Διαβάστε επίσης:

Ισαβέλλα Δάρρα: Το επώδυνο διαζύγιο και η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας (photos)

Ισαβέλλα Δάρρα: Η απάντησή της μετά το σάλο που δημιούργησε η δήλωση της για τα θύματα βιασμού

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved